Hajdú Péter reagált a Frizbi legmegosztobb adására, melyben Osváth Zsolt és Jeszenszky Zsolt vitáztak a gyerekvédelemről.

Osváth Zsolt és Jeszenszky Zsolt vitája a Frizbiben egy nap alatt elérte a 60 ezres megtekintést a YouTube-on. Hajdú Péter pedig kapott az alkalmon, hogy megossza a gondolatait az adásról, írjaBlikk.

Nagyon élveztem ezt a műsort, mert két rendkívül felkészült ember nyilatkozott a gyermekvédelmi témában, ez még akkor is így van, ha ellentétes oldalon állnak.

“Elolvastam a kommenteket, amik nagyon elszomorítottak, hiszen sokan politikai narratívákat véltek felfedezni a vendégek mondanivalójában, pedig erről szó sem volt. Egyszerűen csak két ember megosztotta a nézeteit, akik teljesen másképp látják a világot. Annak viszont külön örülök, hogy a gyermekvédelem kapcsán konszenzus volt a két fél között” – magyarázta a műsorvezető.

Nagy büszkeség, hogy alig egy nap alatt több mint 60 ezren látták már ezt az adást, és több száz komment érkezett hozzá. Ez arra ösztökél, hogy a celebinterjúk mellett több közéleti témát dolgozzunk fel a jövőben

– tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet