Miután Kajdi Csaba a Lakatos Márkkal készített interjú kapcsán kritizálta Hajdú Pétert, a műsorvezető közösségi oldalán reagált.

Kajdi Csaba azért kritizálta Hajdú Pétert, mert a műsorvezető Lakatos Márkkal a melegséggel kapcsolatban vitatkozott a Frizbi adásában. Cyla úgy gondolja, a műsorvezető provokatív volt, és feleslegesen lovagolt a stylist szexuális orientációján, írjaBlikk.

Hívtak engem abba a műsorba, de gondoltam, köszi szépen, nem. Nem szeretnék veled beszélgetni, drága, arany gyermekem..

– jelentette ki Kajdi. A beszólást Hajdú sem hagyta szó nélkül, Instagram-oldalán reagált. “Legalább most megtudtam, hogy dolgoznak a szerkesztőim. Én Kajdi Csabát a Vauu kutyavitaminnal kapcsolatban kerestem, ezek szerint a szerkesztők keresték a Frizbi miatt is.”

Nem vonom kétségbe, és nem is vétóztam volna meg, bár hozzáteszem, Lakatos Márk és Osváth Zsolt meleg témában sokkal jobb vendégek. Modorosság és affektálás nélkül nagyon jót beszélgettünk

– vágott vissza Hajdú, majd így folytatta: “nem ártott volna, ha Kajdi Cyla végignézte volna a Lakatos Márkkal készült interjút, mert akkor láthatta volna, hogy Márk esetében a melegség ugyan szóba került, de az 1 órás interjú témája maga Lakatos Márk volt”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet