Hajdú Péter reagált Lakatos Márk videójára, amiben bocsánatkérésre szólította fel. Úgy érzi, nincs miért elnézést kérnie.

Lakatos Márk Hajdú Péter műsorában vitatták meg a melegek megítélésének kérdését, majd a stylist közösségi oldalán nehezményezte azt, hogy a műsorvezető Noryna Diamond példáját hozta fel, akinek viselkedését a meleg közösségen belül is többen nyilvánosan neveztek elfogadhatatlannak. 

A stylist TikTok-videóban követelte Hajdútól, hogy kérjen bocsánatot, és pár órán belül meg is érkezett a műsorvezető válasza, írjaBlikk

Kedves Lakatos Márk, láttam a TikTok videódat és muszáj, hogy reagáljak rá, mert nem szégyellem magam és nem kérek bocsánatot.

“Nagyon érdekes, hogy gyakorlatilag egy héttel a felvételt követően jutott eszedbe ez a kis konteó velem kapcsolatban. Beszélgetéskor és utána is értetted még, hogy miről van szó, most meg valahogy megvilágosodtál, csak rossz irányba.”

Hajdú azt állította, az ausztrál kutatással kapcsolatban ő egy másik példával élt, és Noryna Diamond esete egy teljesen más kontextusban hangzott el. 

Nyugodj meg az analógia nem a transzszexuális tiktokosokkal volt kapcsolatban, az teljesen más kontextusban hangzott el. Tehát nyugi, minden rendben van

– zárta videóját. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet