Hajdú Péter egy döbbenetes gyerekkori emlékéről rántotta le a leplet. Általános iskolás korában egy tanár összeverte.

Hajdú PéterPartizánPop műsorban mesélte el, hogy egy nyári táborban egy tanár durván megverte, amikor alig volt 10 éves, írjaBlikk.

“Egy nyári táborban történt, ahol akkor voltam először és utoljára. Focifanatikus voltam, és jól is fociztam. Az egyik testnevelő tanárunk, aki a mi iskolánkban tanított, de nem engem, volt a bíró az egyik mérkőzésen. Ellenünk fújt, ami miatt persze, gyerekek lévén, elkezdtünk neki beszólogatni, hogy hülye bíró és hasonlók” – emlékezett vissza a műsorvezető.

Kilenc-tíz éves lehettem és persze, nekem volt a legnagyobb szám, engem érintett a legérzékenyebben, hogy elveszítettük a döntőt. Aztán ahogy mentünk be, ez a tanár kirántott a sorból, bevitt a férfi wc-be, majd összevissza vert, de annyira, hogy bepisiltem

– idézte fel, majd hozzátette, hazaérve a táborból elmesélte a történteket az édesanyjának, aki “egy igazi anyatigris volt, így felmentünk a tesitanár lakására, hogy számon kérje. A tanár először próbálta kisebbíteni a tettét, hogy én túldramatizálom, mert ez csak egy atyai pofon volt, és ha valóban annyira megvert volna, nem így néznék ki”.

Aztán amikor anyukám azzal kezdett fenyegetőzni, hogy feljelentést tesz, akkor ő és a felesége is szinte sírva könyörögtek, hogy ne tegye, mert akkor mi lesz vele és a családjával, a gyerekeivel.

Hajdú elmondása szerint a tanár sosem kért bocsánatot tőle, és azóta többször is kitüntették a gyerekekért végzett munkájáért. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet