Épp annyira romantikus Hajdú Péter, mint amennyire kell – árulta el menyasszonya, Eszter.

A stílusa is egyedülálló

A Bors készített interjút Hajdú Péter televíziós műsorvezető-vállalkozó-producerrel, Puzsér Róbert egyik kedvenc celebjével a Valentin-nap apropóján, hiszen tavaly ilyenkor jegyezte el párját, Esztert. 

Hajdu Peter Uj Baratnoje Eszter
Hajdú és párja, Eszter / Fotó: Hajdú Péter hivatalos Instagram-oldala

Hajdú, mint mondta a lapnak, nem akar nyálasnak tűnni, emiatt tart ki a tavalyi ajándékötlete mellett: virágot adott párjának. Noha tavaly 25 szál rózsával várta menyasszonyát. Úgy gondolja a Mészáros Lőrinc volt feleségének tulajdonában álló tévécsatorna, a Life TV vezérigazgatója, hogy a romantika és a nyálasság közt vékony határ húzódik meg. 

Az igazat megvallva nem igazán tudom kimutatni az érzelmeimet. A stílusom egyedülálló, intimitásban is verhetetlen vagyok, a romantikáról azonban inkább Esztert kéne megkérdezni

– mondta a lapnak teljes higgadtsággal Hajdú. De hogyan vélekedik a menyasszony róla? A 28 éves menyasszony is megszólalt, aki szerint Hajdú épp annyira romantikus, amennyire kell. Azt is elárulta, hogy a humorával vette le a lábáról a 46 éves televíziós. 

Az elmúlt időszak nem volt zökkenőmentes Hajdúnak

Tavaly júliusban derült ki, hogy elsőrendű vádlottja Hajdú egy áfacsalási ügynek, amelyet egyébként még 2016 tavaszán indítottak a NAV nyomozói. Az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette és folytatólagosan elkövetett hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt nyújtotta be a vádiratot a vádlottak ellen. Decemberben pedig elítélte a bíróság, 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki rá. Mivel a vádirat benyújtása előtt megtérítette a kárt Hajdú, ezért nem tiltották el a közügyek gyakorlásától és előzetes mentesítést kapott, így maradhatott a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója. Mészáros Lőrinc volt felesége, a tulajdonos pedig kijelentette, elégedett Hajdúval.

A tévécsatornánál mint beosztott dolgozik Eszter is. Korábban az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik szerkesztője volt, ám ősszel átigazolt a Life TV-hez. A programigazgató, Kiss Péter csábította át.

Kapcsolódó cikk

Szintén tavaly decemberben tragédia is történt, hiszen a fentebb említett menyasszonya elvetélt, sőt a 25 éves nő élete is veszélyben volt.

Hajdú Péter "új" barátnője is Eszter

Ha esetleg követed Hajdú Péter szerelmi életét, akkor talán összezavar az Eszter mint keresztnév. Még 2017 elején szintén Eszter nevű hölggyel élt párkapcsolatban Hajdú, aki szintén huszonéves (akkor 28 éves volt). Azonban egy közeli barát szerint a nő gyereket akart az akkor már kétgyerekes Hajdútól, aki frissen vált el Sarka Katától. Ennek okán úgy döntöttek, a hét hónap után szakítanak.

Hajdú egyébként kizárólag modellalkatú huszonévesekkel lépett párkapcsolatra Sarka Kata után. A 2017-es románc előtt Alföldy Anna oldalán mutatkozott a televíziós, aki akkor szintén 25 éves volt, mint a jelenlegi menyasszonya.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk