A 36 éves Alyssa Morales testének több mint felén másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, és hónapokig tartó rehabilitációs kezeléseket és bőrátültetéseket kapott a philadelphiai Harrowgate Parkban történt incidens után, amikor is váratlanul felgyújtották.

Szemtanúk elmondták a rendőrségnek, hogy Alyssa Morales a parkban volt egy ismeretlen férfival, amikor veszekedni kezdtek egy másik nővel, aki ezután felgyújtotta őt, írja a DailyStar.

Alyssát, aki jelenleg orvosilag kiváltott kómában van, Jane Doeként ismerték két napig a kórházban, mert túlságosan erős fájdalmai voltak ahhoz, hogy azonosítsa magát.
Az áldozat anyja azt mondta, hogy a lánya életben marad, de „maradandó károsodása lesz”, és lényegében egy új arcot kell kapnia. “Soha nem lesz olyan arca, amilyennel született, és azt mondták, hogy ez a nehéz rész, amikor a tükörbe néz, és egy másik arcot lát visszanézni.”

A szemtanúk azt mondták, egy kis szikrát láttak, majd a nő egyszer csak lángra lobbant. A támadó gyúlékony folyadékkal öntötte le, mielőtt felgyújtotta volna. A rendőrség még nyomoz az ügyben.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet