Egy fodrász kijelentette, hogy a legtöbben rosszul mosnak hajat, majd bemutatta, mi lenne a megfelelő technika.

Egy Taylor nevű fodrász TikTok-oldalán osztotta meg a videót, amiben a megfelelő hajmosást mutatta be, írja24.hu.

Elmondása szerint nem kellene sampont tenni a haj egészére, csupán a fejbőrre és a haj gyökereire kell koncentrálni, amikor kimossuk belőle, akkor úgyis tisztul a haj alja is. Arra is figyelni kell, hogy teljesen vizes legyen a haj, mielőtt felvisszük a sampont.

A víz hőmérséklete sem mindegy, a túl forró víz ugyanis szárítja a hajat. A fodrász azt javasolja, langyos vagy meleg vizet használjunk.

Azt is kiemelte, hogy addig kell mosni a hajat, amíg a samponból rendes hab nem lesz, nála ez egy hét után háromszori mosás után jön el. A sampon után a haja közepére és végére balzsamot visz fel, a maradékot a fejbőrre keni, és pár percig rajta hagyja, mielőtt kimosná belőle. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.