A taktika része volt minden a Hal a tortán e heti versenyzőjének, Schmuck Andornak?

Nagy tippelgetés előzte meg a Hal a tortán legutóbbi adását

A Hal a tortán e heti csapatában Polgár Árpád, Oszvald Marika, Nyertes Zsuzsa, Bay Éva és Schmuck Andor alkotnak egy csapatot. Eddig még csak Oszvlad és Nyertes főztek vacsorát a többieknek, akiknek pontozniuk kellett az est végén a házigazdás teljesítményét, szemlézte a TV2 műsorát a 24.hu.

Schmuch az odafelé vezető úton a többiektől érdeklődött, vajon Nyertes idegeskedik-e. Mint hozzátette, Bay és Oszvald jobban ismerik a vendéglátójukat. A női versenytársak egyetértettek abban, hogy nem pánikol, mindössze szertelen személyiség, viszont “nagyon édes”. 

Csak egy pontot ért Nyertes Zsuzsa főztje Schmuck Andornak

Ezt követően arra volt kíváncsi Schmuch, hány féle fogás várja őket. Polgár szerint háromféle lesz: előétel, főétel, desszert, mert szerinte “ez a normális”. Bay Éva szerint néhány falatkát képzel el a pezsgő mellé.

Miután asztalhoz ültek Nyertes által meghatározott sorrendben, azonnal nekiláttak a vacsora előtti frissítőnek. Oszvald Marika ennek nagyon örült láthatóan. Noha hozzátette, ennek nem az az oka, hogy “nagy piás” lenne, mindössze az étel előtti ital miatt megszédül, majd kívánja az ételt.

Schmuck Andor egyébként már az első este kitalálta hogy végig taktikázza a műsort, ugyanis Oszvaldnak, és a kedd este főzőcskéző Nyertes Zsuzsának is csak egy pontot adott, annak ellenére, hogy mindenki más maximum pontszámmal díjazta a főztjét.

Az is lehetséges, a láthatóan konzekvens kérdezgetés a versenytársaktól is a taktika része volt.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet