Jön a Halálos fegyver 5. része, ráadásul 23 év elteltével folytatódik a franchise. A rendezést Mel Gibson veszi át, így színészből rendező lesz.

A főszereplők nem cserélődnek a Halálos fegyver 5. részében sem

A Halálos fegyver 5. részében Mel Gibson főszereplőként és rendezőként tevékenykedett, erősítette meg a Sunnak. Az eddigi filmet rendezője, Richard Donner idén nyáron halt meg, így a posztja üresen maradt.

Winona Ryder szerint Mel Gibson durva antiszemita és homofób megjegyzéseket tett egy bulin

Eddig is tudható volt, hogy nem veti meg a gyűlöletbeszédet.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Arról, hogy újabb rész érkezik a ’90-es évekbeli filmsorozatból, tavaly januárban jelentek meg hírek. Az eredeti főszereplők, Mel Gibson és Danny Glover 23 évvel később térnek vissza a Halálos fegyver történetébe.

Mel Gibson és Richard Donner beszéltek arról, mi lesz a franchise-zal a halála után

Gibson egy ominózus beszélgetésről számolt be, amikor Donner arra kérte, folytassa a filmet, ha vele történne valami.

Egy nap azt mondta nekem: figyelj, kölyök, ha feldobnám a talpam, akkor te fogod megcsinálni a filmet. Annyit válaszoltam, hogy hallgasson. Most tényleg meghalt, és engem kért meg, hogy csináljam meg helyette, én meg akkor nem mondtam rá semmit. Mindezt megosztotta a feleségével, a stúdióval és producertársával is, így hát most én rendezem az ötödik részt

– idézte vissza a színész-rendező.

Mel Gibson már gyakorlott ezen a téren, így örömmel vállalta el a feladatot. Példának okáért az ő rendezésében került vászonra A rettenthetetlent és A Passiót is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet