Idris Elba, Vanessa Kirby és Helen Mirren szintén szerepelnek a Halálos iramban legújabb felvonásában. A franchise új részét a Deadpool 2 rendezője, David Leitch jegyzi.

Hirdetés

A rendező, David Leitch keze alá Chirs Morgan forgatókönyvíró dolgozott, aki az előző részeket is írta. A Universal stúdió legújabb Halálos iramban spin-off-jában, a Hobbs és Shaw című részben Dwayne Johnson és Jason Statham keménykednek majd.

Dwayne Johnson és Jason Statham / Fotó: Digital Spy

A film története Luke Hobbs (Johnson) és Deckard Shaw (Statham) karaktereire fókuszál, akiknek együtt kell működniük, ha meg akarják menteni a világot. Az előzetesben is kettőjük parádés akciójeleneteiből, autós üldözéseikből és beszólásaikból kaphatunk ízelítőt.

A Szikla új showműsora egy eszement sportvetélkedő lesz!

A pankrátorból lett színész, Dwayne Johnson ( a Szikla) igazán elképesztő kihívásokat talált ki az új showműsorában, amihez képest az American Ninja Warrior vetélkedő csak egy délelőtti főzőműsornak tűnik majd. A Titánok Játéka ( The Titan Games) az NBC új valóságshow műsora lesz. – nyilatkozta Dwayne Johnson a Titánok játéká ról.

A hihetetlenül sikeres franchise-nak eddig nyolc része készült, de koránt sem tűnik úgy, hogy lefulladt volna a széria motorja.

A Hobbs és Shaw-mellékszál után után 2020-ban a sorozat kilencedik epizódja érkezik.

A Halálos iramban: Hobbs és Shaw történet egy halálos vírus és egy genetikailag felturbózott rosszfiú körül forog, hőseinknek pedig ismét meg kell menteniük a világot, rengeteg robbanás, bunyó és autós üldözés közepette.

Halálos iramban: Hobbs & Shaw – magyar nyelvű előzetes

Országos bemutató: 2019. augusztus 1. Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw.

A Halálos iramban: Hobbs és Shaw augusztus elsején száguld be a hazai mozikba, írja a The Hollywood Reporter.

Hirdetés