Animációs sorozattal bővül a Halálos iramban-franchise

A Halálos iramban-franchise meghódítja a kis képernyőket is, méghozzá olyan módon, amire senki sem számított.

A Dreamworks stúdió az Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon mutatta be a Fast&Furious: Spy Racers című sorozat előzetesét, amely az év végén debütál világszerte, írja a Collider.

Fastfurious Spy Racers
Fast&Amp;Furious Spy Racers / Kép: Motor 1

A franchise sztárja, Vin Diesel sem marad ki az animációs mókából, hiszen Chris Morgan, Tim Hedrick és Bret Haaland oldalán executive producerként veszi ki részét a feladatokból.

Vin Diesel Halálos Iramban
Vin Diesel Morcos, Ha Összekeverik Dwayne Johnson Kollégájával / Fotó: Imdb

A látványos animációs filmsorozat első előzetesét alább meg is nézheted:

FAST & FURIOUS: SPY RACERS | Teaser Trailer

A new family is racing their way to Netflix. And judging by their speed, it won’t take them long to get there! The all-new animated series, Fast & Furious: S…

A sorozat magas oktánszámú cselekménye a tinédzser Tony Toretto kalandjait követi, aki az unokatestvére, Dom nyomdokaiba lép. Dominic Toretto karakterét a Halálos iramban filmváltozatában Vin Diesel alakította. A srác a kormány megbízásából egy világuralomra törő, autóversenyeket szervező bűnszervezetbe épül be barátjával.

Dwayne Johnson és Jason Statham halálos iramban aprítják a rosszfiúkat közös filmjükben

A rendező, David Leitch keze alá Chirs Morgan forgatókönyvíró dolgozott, aki az előző részeket is írta. A Universal stúdió legújabb Halálos iramban spin-off-jában, a Hobbs és Shaw című részben Dwayne Johnson és Jason Statham keménykednek majd. A film története Luke Hobbs (Johnson) és Deckard Shaw (Statham) karaktereire fókuszál, akiknek együtt kell működniük, ha meg akarják menteni a világot.

A rajzfilmsorozat bemutatójáig sem maradunk benzingőz nélkül, hiszen augusztusban érkezik a franchise Halálos iramban: Hobbs és Shaw címmel ellátott spin-offja.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk