Nézem Film Elárverezték a Halálos iramban sztárjának, Paul Walkernek a dögös...

Elárverezték a Halálos iramban sztárjának, Paul Walkernek a dögös járgányait

Hirdetés

A Halálos iramban-filmek egykori sztárja, Paul Walker saját autógyűjteménnyel rendelkezett, amit több, mint két millió dollárért árvereztek el.

Hat éve hunyt el Walker

A Halálos iramban-filmek sztárjának végzetét a sebesség okozta. Autóbalesetben halt meg 2013-ban, alig 40 évesen, amikor egyik barátjával utasként autózott Los Angeles-ben.

Paul Walker / Fotó: Getty Images

A színész az autók iránti szenvedélyét apjától és nagyapjától örökölte, aki Ford autókkal versenyzett. Walker 21 járműből álló gyűjteményéhez autók, motorok, sőt, még teherautók is tartoztak, írja az NME. A január 14-18 között Arizonában megrendezett árverésen a gyűjtemény darabjai összesen 2,3 millió dollárért keltek el, számolt be róla Craig Jackson, a Barrett-Jackson aukciós ház ügyvezetője.

Paul Walker versenycsapatot akart létrehozni?

Az árverés egyik legnagyobb durranása öt darab fehér, könnyűszerkezetes BMW M3-as típus járgány volt, amelyből csak 126 készült a világon. A legmagasabb áron egy 1995-ös E36-os BMW kelt el 385 ezer dollárért (kb. 116 millió Forint).

Elindult a Halálos iramban 9. részének forgatása Vin Diesel és Michelle Rodriguez főszereplésével

A közönség már készülhet aspin-offjára az augusztusban érkező Halálos iramban: Hobbs és Shaw című részre. A fő sorozat stábja most kezdte el a hosszú ideje futó széria kilencedik részének forgatását, írja a. Az első forgatási nap alkalmából a film sztárjai, Vin Diesel és Michelle Rodriguez Instagram-posztban számoltak be az eseményről.

Paul Walker sokat gyakorolt, hogy tökéletesítse versenyzői képességeit, de az már sohasem derül ki, hogy csak befektetési szándékkal vásárolta-e meg az öt darab BMW M3-mast vagy egy versenycsapatot szeretett volna felállítani.

This @bmw turned out to be a real heavyweight! Selling for $385,000, it was the top-selling Lightweight from The @paulwalker Collection. … #BarrettJackson #CollectorCars #Scottsdale #Scottsdale2020 #SD2020 #PaulWalker #BMW

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Paul Walker a Halálos iramban Brian O’Conner karakterét alakította, aki a színész halála után hat évvel visszatér a széria kilencedik epizódjában. Források szerint Walkert egy testdublőr segítségével szeretnék megjeleníteni a filmben.

ForrásNME
Hirdetés

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Hirdetés

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

Személyes kalandozásaim a klímakatasztrófában

A klímaváltozás csak egy kommunista trükk, az időjárásnak nem kell megszűnnie?

Primal: az utolsó utáni némafilmben egy ősember dinoszauruszon lovagol

Véres és precíz történet, amiben senki egy árva szót sem szól.
Promóció
Promóció
Hirdetés

ez is érdekeltéged
<3