Nézem Film Elárverezték a Halálos iramban sztárjának, Paul Walkernek a dögös...

Elárverezték a Halálos iramban sztárjának, Paul Walkernek a dögös járgányait

Hirdetés

A Halálos iramban-filmek egykori sztárja, Paul Walker saját autógyűjteménnyel rendelkezett, amit több, mint két millió dollárért árvereztek el.

Hat éve hunyt el Walker

A Halálos iramban-filmek sztárjának végzetét a sebesség okozta. Autóbalesetben halt meg 2013-ban, alig 40 évesen, amikor egyik barátjával utasként autózott Los Angeles-ben.

Paul Walker / Fotó: Getty Images

A színész az autók iránti szenvedélyét apjától és nagyapjától örökölte, aki Ford autókkal versenyzett. Walker 21 járműből álló gyűjteményéhez autók, motorok, sőt, még teherautók is tartoztak, írja az NME. A január 14-18 között Arizonában megrendezett árverésen a gyűjtemény darabjai összesen 2,3 millió dollárért keltek el, számolt be róla Craig Jackson, a Barrett-Jackson aukciós ház ügyvezetője.

Paul Walker versenycsapatot akart létrehozni?

Az árverés egyik legnagyobb durranása öt darab fehér, könnyűszerkezetes BMW M3-as típus járgány volt, amelyből csak 126 készült a világon. A legmagasabb áron egy 1995-ös E36-os BMW kelt el 385 ezer dollárért (kb. 116 millió Forint).

Elindult a Halálos iramban 9. részének forgatása Vin Diesel és Michelle Rodriguez főszereplésével

A közönség már készülhet aspin-offjára az augusztusban érkező Halálos iramban: Hobbs és Shaw című részre. A fő sorozat stábja most kezdte el a hosszú ideje futó széria kilencedik részének forgatását, írja a. Az első forgatási nap alkalmából a film sztárjai, Vin Diesel és Michelle Rodriguez Instagram-posztban számoltak be az eseményről.

Paul Walker sokat gyakorolt, hogy tökéletesítse versenyzői képességeit, de az már sohasem derül ki, hogy csak befektetési szándékkal vásárolta-e meg az öt darab BMW M3-mast vagy egy versenycsapatot szeretett volna felállítani.

This @bmw turned out to be a real heavyweight! Selling for $385,000, it was the top-selling Lightweight from The @paulwalker Collection. … #BarrettJackson #CollectorCars #Scottsdale #Scottsdale2020 #SD2020 #PaulWalker #BMW

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Paul Walker a Halálos iramban Brian O’Conner karakterét alakította, aki a színész halála után hat évvel visszatér a széria kilencedik epizódjában. Források szerint Walkert egy testdublőr segítségével szeretnék megjeleníteni a filmben.

ForrásNME
Hirdetés

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Hirdetés

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.

2019 tíz legjobb magyar prózakötete a ContextUs szerint

Tavaly is leginkább depresszív magyar irodalommal gazdagodtunk.

Elmondjuk, hogyan válhatsz jobb emberré 2020-ban

A tavalyi év eseményei és trendjei arra tanítanak, hogyan válhatsz jobb emberré.
Promóció
Hirdetés

ez is érdekeltéged
<3