Az orosz nő mintha megérezte volna halálát.

Egy állat okozhatta a halálos motorbalesetet

A szentpétervári Alina Bagirova halálos motorbalesetet szenvedett szeptember 28-án Thaiföldön, Koh Samui szigetén. Társai szerint elvesztette uralmát motorja felett, amikor vélhetően egy állat szaladt át járműve előtt az úton, írja a The Sun.

A tragédia egyik furcsasága, hogy Bagirova mindössze két nappal a baleset előtt osztott meg egy fotót a közösségi oldalán, és a leírásban a halált említette: „Az alvás szelíd halál” – üzente mintegy 2300 követőjének, ami az események ismeretében utólag már különös jelentőséget kap.

Halalos Motorbaleset Orosz Influenszer

Bagirova néhány hónappal ezelőtt vesztette el édesanyját, ami a hozzá közelállók szerint nagyon lesújtotta. Csak július végén írta az egyik Instagram-posztjában, hogy megbékélt a tragédia után.

A Covid miatt telepedett le Thaiföldön

Bagirova halálát egyik barátja, a szintén orosz nemzetiségű influenszer, Artur Sita jelentette be az Instagramon.

„Legnagyobb megdöbbenésünkre ma elvesztettünk egy tiszta lelket egy közlekedési balesetben. Tiszta emléked örökre él a szívünkben, drága barátunk” – tette közzé a fiatal nő halálának hírét a közösségi oldalon.

Bagirova több mint egy éve került Thaiföldre, ahol fotózást oktatott és jógaórákat tartott. A koronavírus-járvány miatt határozta el, hogy Dél-Kelet-Ázsiába költözik, hogy új életet kezdjen. Egyelőre nem egyértelmű, hogy a hatóság kivizsgálja-e a baleset okát, és arról sincs információ, hogy Bagirova holttestét hazaszállítják-e Oroszországba.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet