Arról is beszélt, mik azok, amiket sokszor nem gondolunk természetesnek a halál előtt, pedig nagyon is azok.

A TikTok-csatorna, ami elmondja, mik a haldoklók utolsó szavai

Julie McFadden egy hospice intézményben dolgozik nővérként már több mint öt éve azt követően, hogy több mint egy évtizedet egy intenzív osztályon töltött el. 

A The Sunnak nyilatkozott nemrégiben, és elmondta, mik a haldoklók utolsó szavai.

A legtöbben mondanak valamit, mielőtt meghalnak, és ez általában az, hogy „szeretlek” vagy a szüleik után kiáltanak, akik általában már rég halottak ekkor

– mondta McDadden, aki arról is beszélt, hogy van néhány dolog, ami az ember élete végén megtörténik, és abnormálisnak tűnhet, pedig nem az. Ilyen a légzés és a bőrszín megváltozása, a láz, a halálhörgés, amikre sokszor nem számítanak az emberek.

"Minél kevésbé avatkozunk bele, annál jobb

A természetes halált halt emberek náluk, a hospice házban haldoklás közben ugyanazokat a jeleket és tüneteket mutatják nagyjából.

Az aktív haldoklási szakasz tünetei az eszméletvesztés, a légzés megváltozása, a foltosodás és a halálhörgés. Ezek normálisak és nem fájdalmasak vagy kellemetlenek. Testünk gondoskodik magáról életünk végén is. Minél kevésbé avatkozunk bele, annál jobb

– mondta.

Unokahúgait látta, hogy táncos videókat készítenek a TikTokra, ekkor döntötte el, hogy ő is készít magának egy profilt, ahol hasznos információkat mond el a halálról, és abban próbál segíteni, hogyan lehet felkészülni egy halálesetre. A munkájának ez is a kedvenc része, hogy a családokat és a haldoklókat oktatja halálról és haldoklásról, és támogatja őket, mind érzelmileg, mind fizikailag.

Már több mint 340 ezer követője van TikTokon.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.