Arról is beszélt, mik azok, amiket sokszor nem gondolunk természetesnek a halál előtt, pedig nagyon is azok.

A TikTok-csatorna, ami elmondja, mik a haldoklók utolsó szavai

Julie McFadden egy hospice intézményben dolgozik nővérként már több mint öt éve azt követően, hogy több mint egy évtizedet egy intenzív osztályon töltött el. 

A The Sunnak nyilatkozott nemrégiben, és elmondta, mik a haldoklók utolsó szavai.

A legtöbben mondanak valamit, mielőtt meghalnak, és ez általában az, hogy „szeretlek” vagy a szüleik után kiáltanak, akik általában már rég halottak ekkor

– mondta McDadden, aki arról is beszélt, hogy van néhány dolog, ami az ember élete végén megtörténik, és abnormálisnak tűnhet, pedig nem az. Ilyen a légzés és a bőrszín megváltozása, a láz, a halálhörgés, amikre sokszor nem számítanak az emberek.

"Minél kevésbé avatkozunk bele, annál jobb

A természetes halált halt emberek náluk, a hospice házban haldoklás közben ugyanazokat a jeleket és tüneteket mutatják nagyjából.

Az aktív haldoklási szakasz tünetei az eszméletvesztés, a légzés megváltozása, a foltosodás és a halálhörgés. Ezek normálisak és nem fájdalmasak vagy kellemetlenek. Testünk gondoskodik magáról életünk végén is. Minél kevésbé avatkozunk bele, annál jobb

– mondta.

Unokahúgait látta, hogy táncos videókat készítenek a TikTokra, ekkor döntötte el, hogy ő is készít magának egy profilt, ahol hasznos információkat mond el a halálról, és abban próbál segíteni, hogyan lehet felkészülni egy halálesetre. A munkájának ez is a kedvenc része, hogy a családokat és a haldoklókat oktatja halálról és haldoklásról, és támogatja őket, mind érzelmileg, mind fizikailag.

Már több mint 340 ezer követője van TikTokon.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet