Halle Berry elárulta a “legundorítóbb kérést”, amit valaha is kapott a hálószobában

Az 55 éves színésznő sosem arról volt ismert, hogy finomkodott volna bármiről is, ha kérdezték. Ezúttal a legfurcsább hálószobai titkokról beszélt.

A hálószobapartnere azt képzelte, pornófilmben játszik Halle Berry társaként

Halle Berry szexualitása mindig is nyitott könyv volt. Az IGTV sorozatának, a 5 Roundsnak adott új interjú részeként pedig továbbfokozta mindezt, írta a LadBible. A Macskanő színésznője Lattóval ült le beszélgetni, amelynek során többek között megosztotta a “legcsúnyább kérést”, amit valaha is kapott a hálószobában.

A hétperces interjú során a két nő számos kérdést tett fel egymásnak az intimtől a kényelmetlenig. 

“A legundorítóbb kérésre gondolsz?” – tette fel a kérdést Berry, aki nem tudta pontosan, a beszélgetőtársa hogyan konkretizálta a kérdését. Latto aztán megerősítette, hogy lehet a legundorítóbb, a legvadabb, a legfurcsább, amit csak meg akar osztani vele. Majd Berry próbálta felidézni a hálószobában történteket.

Valaki egyszer azt akarta, hogy engedjem, hogy az arcomba köpjön

– árulta el Berry. “Te teljesen őrült vagy, ez nem pornóvideó, hanem a valóságban történik, ez nem egy film” – tette hozzá.

A beszélgetőpartner annyira megdöbbent a színésznő őszinteségén, hogy az interjúra bekészített többi kártyáját eldobta, és csak együtt érezni tudott Berryvel.

Az epizód másik részében az egyéjszakás kalandokat tematizálták. Szóba került az előjáték, annak preferált formái, és az is, hogy vajon Berry megfontolná-e a Macskanő szerepének újrajátszását “megfelelő áron”.

De vajon mi indítja be a Macskanőt?

Hirdetések

De az utóbbi időben nem ez volt az egyetlen olyan nyilatkozata Berrynek, ami finoman fogalmazva is intim. Egy másik interjú során Young MA rapperrel beszélgetett az új, Bruised című filmjének promóciós turnéjának részeként: Az 55 éves színésznő őszintén beszélt arról, mi a legfurcsább dolog, ami beindítja őt szexuálisan.

“Nem tudom, hogy ez furcsának számít-e, de szeretem, ha megcsókolsz valakit, és ő szereti, hogy szívod a nyelvét. Lehet, hogy nem furcsa, de ez nagyon beindít” – árulta el, az őszinteségtől pedig a rapper érezhetően nyugtalanná vált, zavarba jött és teljesen elvesztette a gondolatmenetét, miközben fültől fülig vigyorgott.

Young MA egyszerűen csazt azt válaszolta, “ez tökéletes”, mire ketten kitörtek a nevetésben.

A Bruised még ebben a hónapban megjelenik a Netflixen, és Berry lesz a főszereplője és rendezője is – először debütált az utóbbi pozícióban. A film egyébként egy kegyvesztett női MMA-harcost követ nyomon, amint megváltásra talál az Octagonban. A film nem csak Berry debütálása miatt is érdekes, de a filmzenét kizárólag nőkből álló hiphopelőadók adják, mint Cardi B és a fenti két beszélgetőpartnere, Young MA és Latto is.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet