Halle Berry lánya az utóbbi időben nem semmi szépségleckét tanult, nem is akármilyen áron. A mindennapos medencézés és az elhanyagolt fésülködés folytán a színésznő kénytelen volt leborotválni lánya haját. 

A medenceparti hátulütői

Jimmy Fallon The Tonight Show című műsora, ami a koronavírus következtében szintén kénytelen volt megszakítani az élőben látogatható közvetítéseket, online térbe helyezett adásának legutóbbi vendége Halle Berry, a X-Men sztárja volt. A beszélgetés során többek közt azt is elárulta, miért volt szükségszerű leborotválni a 12 éves lányának, Nahla Ariela-nak a haját, írja a People. 

Halle Berry Hajvagas
Hally Berry Leborotválta A Lánya Haját / Fotó: Getty Images

A koronavírus alatt a színésznő is karanténba vonult, két gyermekével, a hat és fél éves Maceo-Roberttel és Nahlaval. A rengeteg szabadidőt tanulással és a kertjükben álló medencében való úszkálással próbálják elütni. A mindennapos vízi-parti azonban meghozta az eredményét: a kis Nahla haja hatalmas csomóban állt össze a tarkója felett. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az egész haja, ami a vállánál is hosszabb, egy hatalmas gombócba állt össze, ami érzésre olyan volt, mint egy szőrből készült szőnyeg. Még az ujjaimmal sem tudtam szétválasztani a szálakat, húzkodtam a haját, de csak megállás nélkül sikítozott[/perfectpullquote]

– emlékezik vissza az esetre Halle Berry.

Jó kis lecke

A színésznő lánya jajveszékelése ellenére is próbált nyugodt maradni. Harminc percen keresztül próbálkozott hajbalzsammal meglazítani a csomót, eredménytelenül.

Világsztárok, akik korábban nem különböztek tőlünk cikis fotók készítésében

A hírességről is akad olyan fotó, amit eltitkolnának Minden ember fotóalbumában vannak ciki fényképek, amely egy ballagáson, esküvőn vagy születésnapon készültek. Idétlen frizura, divatjamúlt ruhák vagy egy rossz pillanatban lekapott grimasz. A sztárok sem kivételek a kínos pillanatok alól. 20.1k Likes, 401 Comments – Diane von Furstenberg (@therealdvf) on Instagram: “make the best of it ….”

Mivel semmilyen más eszköz vagy módszer nem segített, Berry kénytelen volt leborotválni Nahla haját. A kislány azóta is kopasz hátul. “Azt mondtam neki: először is mindig hagyd, hogy az anyukád segítsen neked. És másodszor, legalább megtanultad, hogy meg kell fésülködnöd. Mostantól minden egyes nap meg kell fésülnöd a hajad” – meséli el Berry, hogyan tanulta meg a (szépség)leckét Nahla. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet