Mona Lisa neccharisnyában, egy Picasso-festmény két lábon, és Van Gogh önportréja is életre kelt a japán Kavaszakiban egy halloweeni fesztiválon. Neked melyik a kedvenc halloween-jelmezed?

A Tokió és Yokohama között elhelyezkedő japán város híres a halloweeni felvonulásáról, amelyet idén már 22. alkalommal rendeztek meg. Körülbelül 2000 ember öltött maskarát és vonult végig az utcákon, őket pedig nagyjából 120 ezer néző fényképezte és videózta. A felvonulók közül kitűnt hat diák, akik elképszetően kreatív módon híres festményeknek voltak beöltöztetve.

https://www.instagram.com/p/BpnLLIxgS57/?utm_source=ig_embed

Jelmezeik a legkevésbé sem voltak ijesztőek, de annál ötletesebbek! A diákokat egy Amazing Jiro nevű japán sminkmester és testfestő pingálta ki és foglalta keretbe.

21 Halloween-jelmez, amitől végre a nagyi sem kap sikítófrászt! / ContextUs

Halloween-jelmezek, amik egy új szintre emelik az ünnepet. Ha némi inspirációra vágysz, feltétlen checkold a cikket, hogy a te jelmezed legyen a legmenőbb!

Így láthatta Kavaszaki városa a mozgó Mona Lisát, Elías García Martínez Ecce Homóját, Picasso A síró nőjét, Johannes Vermeer Leány gyöngy fülbevalóval című képét, Vincent van Gogh önportréját és Edvard Munch A sikolyát.

As with any good Halloween event, the massive one in Kawasaki on Sunday conjured up the stuff of nightmares and fantasies, but also celebrated creativity and ingenuity. In the 22nd incarnation of this hallowed tradition, around 2,200 people paraded on the streets of Kawasaki, many in handmade costumes, to the delight of an estimated 120,000 spectators. The winners of the phantasmagoric extravaganza, which must be tough to choose, will be announced on Oct. 31. (Mark Thompson @guchagucha photos). . . . . . . #halloween #kawasakihalloween #halloweencostume #川崎ハロウィーン #川崎ハロウィーン2018 #cosplay #halloweenmakeup

No Description

Nem meglepő, hogy Jiro és csapata elnyerték a fesztviál fődíját, azaz a Tök Díjat, és azzal együtt a több mint 4000 dolláros jutalmat.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk