Mona Lisa neccharisnyában, egy Picasso-festmény két lábon, és Van Gogh önportréja is életre kelt a japán Kavaszakiban egy halloweeni fesztiválon. Neked melyik a kedvenc halloween-jelmezed?

Hirdetés

A Tokió és Yokohama között elhelyezkedő japán város híres a halloweeni felvonulásáról, amelyet idén már 22. alkalommal rendeztek meg. Körülbelül 2000 ember öltött maskarát és vonult végig az utcákon, őket pedig nagyjából 120 ezer néző fényképezte és videózta. A felvonulók közül kitűnt hat diák, akik elképszetően kreatív módon híres festményeknek voltak beöltöztetve.

My students participated in Japan’s biggest Halloween parade, Kawasaki Halloween! Look at these wonderful costumes! @amazing.school.jur #jur #halloween #halloweencostume #school #川崎ハロウィン カワハロ #ハロウィン #ハロウィンパレード #パレード

12.7k Likes, 129 Comments – Amazing JIRO (@amazing_jiro) on Instagram: “My students participated in Japan’s biggest Halloween parade, Kawasaki Halloween! Look at these…”

Jelmezeik a legkevésbé sem voltak ijesztőek, de annál ötletesebbek! A diákokat egy Amazing Jiro nevű japán sminkmester és testfestő pingálta ki és foglalta keretbe.

21 Halloween-jelmez, amitől végre a nagyi sem kap sikítófrászt! / ContextUs

Halloween-jelmezek, amik egy új szintre emelik az ünnepet. Ha némi inspirációra vágysz, feltétlen checkold a cikket, hogy a te jelmezed legyen a legmenőbb!

Így láthatta Kavaszaki városa a mozgó Mona Lisát, Elías García Martínez Ecce Homóját, Picasso A síró nőjét, Johannes Vermeer Leány gyöngy fülbevalóval című képét, Vincent van Gogh önportréját és Edvard Munch A sikolyát.

Stars of this year’s Halloween! These are my students from @amazing.school.jur who won at Japan’s biggest Halloween event, Kawasaki Halloween. They received many compliments on their creation from the people all over the world and I think that made them feel more confident as artists. Thank you very much!

3,284 Likes, 33 Comments – Amazing JIRO (@amazing_jiro) on Instagram: “Stars of this year’s Halloween! These are my students from @amazing.school.jur who won at Japan’s…”

Nem meglepő, hogy Jiro és csapata elnyerték a fesztviál fődíját, azaz a Tök Díjat, és azzal együtt a több mint 4000 dolláros jutalmat.

Hirdetés