Olvasom A Halloween rendezője, John Carpenter írja az új Joker-képregényt

A Halloween rendezője, John Carpenter írja az új Joker-képregényt

Promóció

A Halloween rendezője, John Carpenter társíróként részt vesz az új Joker-képregény megalkotásában, írja a Joblo.

Promóció
- Advertisement -

A Todd Phillips rendezte és Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker-film úgy tűnik, érdekes megközelítésből mutatja be a DC legendás gonosztevőjét. Egy újabb projekt viszont szintén esélyes az év legérdekesebb Joker sztorijának címére.

Joker-képregény rajzait Philip Tan és Marc Deering készítik / Kép: Philip Tan

A DC bejelentette, hogy a legendás filmkészítő John Carpenter és Anthony Burch közösen írnak egy 40 oldalas képregényt The Joker: Year of the Villain#1 címmel. A képregény megjelenését október 2-ra tervezik, ez egy tökéletes időpont egy olyan Joker-történet kiadására, aminek a társírója a Halloween című film rendezője. A képregény rajzait Philip Tan és Marc Deering készítik.

John Carpenter, a horrorguru visszatér a rendezéshez

John Carpenter azt ígérte a cannes-i filmfesztiválon, hogy visszatér a rendezői székbe, méghozzá televíziós vonalon, tudtuk meg a The Hollywood Reporter cikkéből. – nyilatkozta a rendező. A rendező legutóbbi filmje a 2010-es The Ward volt, amelyben az Aquaman sztárja Amber Heard és Mamie Gummer játszottak.

A Year of Villain története szerint Lex Luthor ember-idegen hibridként születik újjá és különböző DC gonosztevőket próbál rávenni arra, hogy csatlakozzanak a Legion of Doom-hoz felturbózott képességekért cserébe.

John Carpenter és Anthony Burch korábban is dolgoztak már együtt képregényen a Big Trouble in Little China: Old Man Jack címmel. John Carpenter büszke arra, hogy újra együtt dolgozhat Anthony Burch-csel a képregények történetének egyik legnagyobb gonosztevőjének, Jokernek a történetén.

JOKER – Magyar szinkronos előzetes #1 (16E)

JOKER – ŐSSZEL A MOZIKBAN! Nem volt még őrültebb, veszélyesebb és viccesebb antihős a képregényvilágban. De hogyan lett Jokerből Joker, a komor Batman örök ellensége és ellentéte? Ez a történet megmutatja, miképpen válhat egy ártatlan lúzerből világok felforgatója, hadseregek legyőzője és szuperhősök esélyes ellenfele. Nem kell hozzá sok – elég a gyilkos humor.

A képregény az új Joker-film előtt néhány nappal jelenik majd meg.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3