16. születésnapján Sabrinának komoly döntést kell hoznia: vagy követi boszorkány családja életét vagy a földi halandók sorsában osztozik, csakúgy, mint barátai és fiúja. 

Nemsokára itt a Halloween, ami nálunk is egyre népszerűbb, akár örülünk neki, akár nem. Sokaknak szüksége van ilyenkor egy extra adag borzongásra. A Netflix elő is állt a maga boszorkányos sztorijával.

The Chilling Adventures of Sabrina első, teljes hosszúságú előzetesében a feje tetejére állnak a dolgok, és minden teli s tele van boszorkánysággal.

Chilling Adventures Of Sabrina Tv Series Teaser
Kell Egy Kis Okkultizmus Az Ünnepekre / Fotó: Netflix

A nyitójelenetben Sabrina Spellman (Kiernan Shipka alakításában) és barátja (Ross Lynch) esti randijuk után épp’ elbúcsúznak egymástól. A lány felvillanyozva a szerelemtől zenét csinál varázsképességeinek segítségével és táncra perdül. Egyelőre minden nagyon cukinak és ártatlannak tűnik. Aztán persze jön a “sötét keresztség”, és Sabrina homlokát vérrel jelölik meg a rituálé keretében.

A szertartás részeként be kell írnia a nevét egy könyvbe, hogy a Sátán jegyese lehessen. Úgy tűnik azonban, egy 16 éves lány számára ez nem igazán opció.

Így aztán gyors egymásutánban jeleneteket látunk varázslatról, csatákról, szörnyű teremtményekről, és kapunk egy jó nagy adag boszorkányos klisét. 

A Netflix produkciója az Archie-képregényeken alapuló Riverdale nyomvonalán halad, megőrizve annak borzongató hangulatát. De az alkotók szándéka szerint az új Sabrina-sztori még sötétebb hangvételű lesz, a Buffy, a vámpírok rémeAz ördögűző, illetve a  Rosemary gyermeke stílusában.

A The Chilling Adventures of Sabrina október 26-án lesz látható a Netflixen.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.