Egy halott kalózt üldöz szerelmével egy nő, feleségül is ment hozzá

A Jack Sparrow-imitátor nő egy 300 éve halott kalóz személyében találta meg lelki társát.

Amanda Sparrow Large, a 46 éves asszony úgy érezte, számára az ideális partner egy 300 éves egykori kalóz szelleme. Amanda olyannyira komolyan gondolta ezt, hogy házasságra is lépett a rettegett fegyveres fosztogatóval, írja a Mirror.

0 PAY Amanda Spirit Wedding 2 TRIANGLENEWS
Amanda Sparrow és férje az esküvői fotón / Mirror

Amanda korábban úgy nyilatkozott, hogy a lelki társát egy 1700-as években élt kalóz „személyében” találta meg, akit a nyílt tengeren elkövetett bűntettei miatt ki is végeztek.

Nagy rajongója A Karib-tenger kalózai című filmeknek, olyannyira, hogy a nevét is megváltoztatta Sparrow-ra, a Johnny Depp által alakított kalóz, Jack Sparrow után. Amanda még a filmbéli kalóz tetoválásait is átvette és Jack Sparrow női megszemélyesítőjeként vált ismerté.

PAY Amanda Sparrow
Amanda épp Jack Sparrow karakterét testesíti meg / Mirror

A nő azonban nemrég közösségi oldalán jelentette be, hogy a házasságának véget vet. Hát, eddig tartott a szellemes frigy.

Jelenleg Belfastban él, és októberben azt is bejelentette, hogy aszexuális volt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindig is tudtam, már fiatal korom óta, hogy más vagyok, mint a többiek. Egy kis faluban nőttem fel, ahol a szexualitás tabunak számított. Sohasem beszéltek olyan dolgokról, ami eltér a heteroszexualitástól[/perfectpullquote]

– vallotta Amanda.

Amanda állítása szerint 2014-ben ismerkedett meg az ő Jack-jével, aki megjelent mellette az ágyban fekve. Elmondása alapján kiköpött mása volt a filmbeli karakternek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mondtam neki, hogy nem vagyok az alakalmi szexkapcsolat híve, komolyabb elkötelezettséget szeretnék vele kialakítani [/perfectpullquote]

– idézte fel Amanda az első találkozást.

Úgy tűnik, az egykori kalóz szellemére hatottak Amanda érvei és elkötelezte magát a nő mellett.

Amanda úgy nyilatkozott, hogy nagyszabású, tradicionális esküvőre vágyott, fehér ruhában. Ezen vágya teljesült is a hölgynek, ahogy az eskövői fotó igazolja.

Halott vőlegényével készültek esküvői fotók a menyasszonyról

Debbie Gerlach halott vőlegénye 9 hónappal az esküvő előtt, februárban hunyt el motorbalesetben, írja az . A menyasszony azonban nem hagyta, hogy ne készüljenek közös esküvői fotók a szerelmével. Az elkészült képeket Debbie a tervezett esküvőjük napján, november 11-én kiposztolta a Facebookra, és azonnal terjedni kezdett a neten.

A nő álmának beteljesülését egy sámán pap segítségével sikerült megoldani. Amanda a spirituális ember közvetítésével lépett frigyre a haiti kalóz szellemével.

A nászéjszakával kapcsolatban semmilyen információt nem osztott meg a nagyközönséggel a szemérmes ara.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból