Az arab sejk 17 millió dollárért vette meg Kylie Jenner egykori otthonát

Eladásra került az 1991-ben építtetett, ám számos felújításon átesett Beverly Hills-i palota, amiben jó ideig Kylie Jenner is élt. A birtokot az Egyesült Arab Emírségek-beli Mohammed bin Hamad bin Mohammed Al Sharqi sejk vette meg, ráadásul nem is kis összegért.

Kézről kézre

A Beverly Hills felett terpeszkedő hegyvonulatok magaslataiban fekszik Kylie Jenner mediterrán stílusú otthona, ami a napokban 17 millió dollárért kelt el. Az ingatlan nyilvántartásokból kiderül, hogy a készpénzben kifizetett összeg arról az offshore számláról került levételre, ami Hamad bin Mohammed Al Sharqi sejkhez, az Egyesült Arab Emírségek Fujairah emirátusának szuverén uralkodójához tartozik. 

kylie jenner home
Kylie Jenner Beverly Hills-i otthona / Fotó: Getty Images

A félkör alakú palotát Betty Jane Rhodes és Willet Brown, az egykori televíziós iparmágnás építette 1991-ben. Jóval később, 2015-ben 9,5 millió dollár fejében Marc Canadell tervezőhöz került a birtok, annak ellenére hogy eredetileg 35 millió dollárért próbálták neki eladni. Canadell az egykor régi stílusoknak hódoló kúriát modern palotává varázsolta, amelynek patinás szobáiba 2017-ben az újdonsült bérlő, a 17 éves Kylie Jenner költözött be.

Tálcán kínált luxus

A hegyek közé bújtatott, keskeny utakon megközelíthető palota egy híresség és egy uralkodói család számára is biztonságot kínál. A hatalmas kapuk, valamint a térfigyelő kamerákkal körbebástyázott falak mögött békében élhetik életüket. Hamad sejk így bizonyára élvezni fogja a négy hektáros birtokát. A ház többek között szórakoztató területtel, vendégszobával, hatalmas kerttel és terasszal, valamint két tűzrakóhellyel felszerelt. A nyugatra néző, város feletti kilátás pedig talán még a Burj Khalifát is lepipálja. 

Kylie Jenner ismét bevásárolt: már egészen elképesztő ingatlanportfolióval rendelkezik

Kylie Jenner ismét beszállt az ingatlanbizniszbe. Alig pár napja írtunk róla, hogy a 22 éves, szépségiparban utazó reality-sztár családi paródia-videóiban szinte körbevezeti TikTok-követőit frissen vásárolt, 36,5 millió dolláros villájában, most ismét egy szabad szemmel is jól látható összeget perkált le készpénzben. Az egyébként poros telek a San Fernando-völgy környékén található a legfiatalabb milliárdos szülővárosa, Hidden Hills mellett.

A ház több emelettel rendelkezik, amelyre elegáns csigalépcső vezet fel. A szobák a legmodernebb technológiai eszközökkel vannak ellátva. Márvány kandalló, gyógyfürdő stílusú fürdő helyiség, teniszpálya, pálmafák, és hangszigetelt moziszoba. Mindezeket birtokolván kétségtelen, hogy a luxus életvitel tálcán kínáltatott, amit pár évig a fiatal, önerőből lett milliárdos Jenner is élvezhetett. Hamad sejk 2017-ben 9,3 millió dollárt fizetett egy másik kortárs kúriáért, azonban az elmúlt két és fél évben üresen hagyta azt, írja a Variety.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból