Az arab sejk 17 millió dollárért vette meg Kylie Jenner egykori otthonát

Eladásra került az 1991-ben építtetett, ám számos felújításon átesett Beverly Hills-i palota, amiben jó ideig Kylie Jenner is élt. A birtokot az Egyesült Arab Emírségek-beli Mohammed bin Hamad bin Mohammed Al Sharqi sejk vette meg, ráadásul nem is kis összegért.

Kézről kézre

A Beverly Hills felett terpeszkedő hegyvonulatok magaslataiban fekszik Kylie Jenner mediterrán stílusú otthona, ami a napokban 17 millió dollárért kelt el. Az ingatlan nyilvántartásokból kiderül, hogy a készpénzben kifizetett összeg arról az offshore számláról került levételre, ami Hamad bin Mohammed Al Sharqi sejkhez, az Egyesült Arab Emírségek Fujairah emirátusának szuverén uralkodójához tartozik. 

Kylie Jenner Beverly Hills-i otthona / Fotó: Getty Images

A félkör alakú palotát Betty Jane Rhodes és Willet Brown, az egykori televíziós iparmágnás építette 1991-ben. Jóval később, 2015-ben 9,5 millió dollár fejében Marc Canadell tervezőhöz került a birtok, annak ellenére hogy eredetileg 35 millió dollárért próbálták neki eladni. Canadell az egykor régi stílusoknak hódoló kúriát modern palotává varázsolta, amelynek patinás szobáiba 2017-ben az újdonsült bérlő, a 17 éves Kylie Jenner költözött be.

Tálcán kínált luxus

A hegyek közé bújtatott, keskeny utakon megközelíthető palota egy híresség és egy uralkodói család számára is biztonságot kínál. A hatalmas kapuk, valamint a térfigyelő kamerákkal körbebástyázott falak mögött békében élhetik életüket. Hamad sejk így bizonyára élvezni fogja a négy hektáros birtokát. A ház többek között szórakoztató területtel, vendégszobával, hatalmas kerttel és terasszal, valamint két tűzrakóhellyel felszerelt. A nyugatra néző, város feletti kilátás pedig talán még a Burj Khalifát is lepipálja. 

Kylie Jenner ismét bevásárolt: már egészen elképesztő ingatlanportfolióval rendelkezik

Kylie Jenner ismét beszállt az ingatlanbizniszbe. Alig pár napja írtunk róla, hogy a 22 éves, szépségiparban utazó reality-sztár családi paródia-videóiban szinte körbevezeti TikTok-követőit frissen vásárolt, 36,5 millió dolláros villájában, most ismét egy szabad szemmel is jól látható összeget perkált le készpénzben. Az egyébként poros telek a San Fernando-völgy környékén található a legfiatalabb milliárdos szülővárosa, Hidden Hills mellett.

A ház több emelettel rendelkezik, amelyre elegáns csigalépcső vezet fel. A szobák a legmodernebb technológiai eszközökkel vannak ellátva. Márvány kandalló, gyógyfürdő stílusú fürdő helyiség, teniszpálya, pálmafák, és hangszigetelt moziszoba. Mindezeket birtokolván kétségtelen, hogy a luxus életvitel tálcán kínáltatott, amit pár évig a fiatal, önerőből lett milliárdos Jenner is élvezhetett. Hamad sejk 2017-ben 9,3 millió dollárt fizetett egy másik kortárs kúriáért, azonban az elmúlt két és fél évben üresen hagyta azt, írja a Variety.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból