Hamarosan érkezik az első biszex randi showműsor az Egyesült Királyságba

Ősszel kerül adásba az Egyesült Királyságban és Írországban a legeslegelső biszex reality randi showműsor. A helyszín Barcelona.

The Bi Life biszexuális + (azaz biszexuális, pánszexuális, fluid szexualitású, stb.) embereket mutat be. A brit szinglik megosztják mindennapi randitapasztalataikat és segítik egymást a szerelem keresésében Európa LMBTQ+ fővárosában.

A 10 részes sorozat az E!-n kerül adásba, és házigazdája Shane Jenek, színpadi nevén Courtney Act, ausztrál drag queen és egykori Ru Paul’s Drag Race-versenyző lesz.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Legfőbb ideje volt, hogy legyen egy randi show annak a sok mai fiatalnak, mint amilyen én is vagyok, akik nem csak egy nemhez vonzódnak   [/perfectpullquote]

nyilatkozta Jenek az E!-nek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] 2018-ban már tudjuk, hogy a szexualitás fluid, és nagyon fontos megosztani a bi fiatalok történeteit és tapasztalatait, a nevetést és szerelmeskedést   [/perfectpullquote]

tette hozzá a show házigazdája.

https://www.instagram.com/stories/highlights/17930084608198087/?hl=en

A briteknél nem ez az első olyan műsor, ami az LMBTQ-emberekkel foglalkozik. Ebben a cikkünkben írtunk arról, hogy LMBTQ valóságshow indult a Channel 4-on.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból