Hannah Spearritt családjával együtt utcára került karácsony előtt, az elmúlt két hónapban négy átmeneti otthonban kellett meghúzniuk magukat.

Hannah Spearritt, az S Club 7 egyik énekesnője 1998-as indulástól a 2003-as feloszlásig még sikert sikerre halmozott, fénykorukban évente 60 millió forintot is hazavihetett, írjaBors.

Szerencséje azonban nagyot fordult, karácsony előtt a Londonban bérelt otthonuk tulajdonosa váratlanul eladta a lakást a fejük felett, és két napot adott a költözésre. Az énekesnő, párja és két gyermekük az ünnepek előtt nem talált maguknak kiadó lakást. Egy barátjuk szánta meg őket, így az ő irodájában húzták meg magukat. 

Az énekesnő életébe csőstül jött a baj, egy betegség miatt alig bírt kikelni az ágyból, tavaly új vállalkozásba kezdtek párjával, de az befuccsolt, és most a lakhatással is küzdenek. 

Hannah még reménykedhet abban, hogy az S Club 7 újra összeáll, 2015-ben sikerrel szerveztek egy retro-turnét, megtöltve az arénákat szerte az Egyesült Királyságban. Idén őszre újraegyesülési koncerteket terveznek, de egyelőre Hannah az egyetlen eredeti csapattag, aki aláírta a fellépésekről szóló szerződést.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet