Hogyan lehet manapság partnert találni egy édeshármasra? A megszólalók a csoportos szex megszervezésével kapcsolatos tapasztalataikról mesélnek.

Célirányos applikációk

Azok, aki a Tinderen szeretnének hármasszexet kezdeményezni, szinte már nyíltszíni megszégyenítésre számíthatnak. Nagyon sok felhasználó eleve ki is írja, hogy „Vidd innen a ronda barátodat!”. Mire rajtuk túljutnak, szinte már el is megy a kedvük az egésztől.

Golden Rule Harmas
Andy Samberg, Lady Gaga És Justin Timberlake A 3-Way (The Golden Rule) Című Klipben / Fotó: Snl

Amikor organikus módon jönnek létre a hármasok, például a Magic Mike első két percének köszönhetően, az iszonyúan szexi. De nem könnyen alakul ki a spontán vonzalom – hacsak nem az aktuális párod egy ismerősével, ami viszont elég ingoványos talaj a későbbieket tekintve.

„Ezek a legmeglepőbb dolgok, amiket a szexpartin tanultam”

Georgia Clark, a The Bucket List (Bakancslista) című könyv szerzője a történethez végzett kutatómunkája részeként kénytelen volt megnézni, milyen is egy szexparti. Az alábbiakban azt meséli el a Marie Claire -nek, hogy milyen tanulsággal szolgált számára ez a tapasztalat. A Bakancslista főhőse egy 25 éves fiatal nő, Lacey Whitman, akinél felfedezik a mellrák kialakulásában fontos szerepet játszó BRCA1 gén mutációját.

Manapság, ha partnert keresünk a többes szexhez, többféle lehetőség közül választhatunk. A Feeld applikáció, Reddit aloldalak, specifikus topikok a közösségi oldalakon mind arra szolgálnak, hogy összehozza az ilyen irányú igényekkel rendelkező párokat és egyedülállókat. Az elképzelés szerint így el lehet kerülni a konfliktusokat a Tinderen, és elméletben nagyon jól hangzik.

A Feelden – leánykori nevén Thrinder – kívül léteznek még speciális applikácók, úgymint a 3Fun, a 3rder és a 3Sum.

Ezek az applikációk azonban kevésbé felhasználóbarátok, és egy mindenki számára máshogy értelmezhető tetszésnyilvánító rendszeren alapulnak. A Reddit altopikjai meglehetősen egyértelműek: a tárgy elég provokatív, tartozik hozzá egy fénykép és egy pár mondatos leírás. De hogy hogyan működnek ezek az oldalak a valóságban? Az Elle megszólaltatott néhány olyan személyt, akik már próbálkoztak ezeken az online platformokon párt vagy egy harmadikat találni.

Milyen applikációk léteznek, ha egy hármast szeretnénk összehozni?

Melissa, 29 éves: Voltam már korábban, a kapcsolatom előtt is nőkkel, szóval jól hangzott, hogy próbáljuk ki, milyen is lehet hármasban. A Feeldet használtuk, kizárólag ott ismerkedtünk annak ellenére, hogy mindkettőnk rendelkezik Tinder és Bumble regisztrációval is. Ez utóbbiakkal sokkal macerásabb. Ezeken az oldalakon olyan nőket találni, akik nem csak elutasították, hanem az ellenszenvüket is kifejezték azokkal szemben, akik egy harmadikat kerestek. Elég agresszívnek tűntek.

A szexuális kapcsolatok számmisztikája – számít, hogy egy nőnek hány pasija volt?

Pár évvel ezelőttig nagyon kellemetlenül érintett a partnereim száma, mert elég sokan voltak. Úgy éreztem, hogy egy csomót szexeltem teljesen értelmetlenül, mert gyakorlatilag egyedülálló voltam a huszas éveimben. Főleg azért szégyelltem magam és éreztem magam rosszul a partnereim száma miatt, mert olyan nagy jelentőséget tulajdonítottam neki.

Natalie, 24: Volt egy szex tematikájú bakancslistám, így miután szakítottam a párommal nyolc hónappal ezelőtt, úgy gondoltam, eljött az ideje, hogy belevágjak valami élvezetesbe és új szexuális tapasztalatokra tegyek szert. A Kinkoo-t használtam, ami leginkább a fétisrajongók és a BDSM-közösség terepe. Szingliként egy szimpatikus párt kerestem.

Milyen tapasztalataid vannak az applikációkkal?

Melissa, 29: Az elmúlt két évben összesen tíz nővel találkoztunk/jöttünk össze. Összességében mindegyik találkozó sikeres volt. Csak az egyikkel volt némi vita, amikor azt vettük észre, hogy az egyikünkre rákattant. Ekkor nagyon komolyan el kellett beszélgetni arról, hogy mit is akarunk, és hogy a kezdetektől ragaszkodunk is ehhez. A legtöbb nővel két-három alkalommal találkoztunk és tényleg nagyon jól sült el a dolog. Csak két-három lány volt, akikkel nem működött vagy végül nem feküdtünk le.

Nők meséltek arról, melyik szexpózfajtára esküsznek

Nők meséltek arról, melyik szexpózfajtára esküsznek „Amikor összejöttünk a párommal, egy egész órát el tudtunk tölteni olyan apróságokkal, hogy simogatja a kezeivel hol fent, hol lent a hátamat, a melleimet, a bőrömet mindenütt. Ezek a lassú érintések nagyon beindítottak. Most már teljes munkaidő és egy kisgyerek mellett nincs mindig időnk hasonlóra…

Steve, 54: A feleségemmel regisztráltunk néhány swinger oldalon. De minden lehetőséget megragadunk, hogy találkozzunk emberekkel. Kerestünk iOS applikációkat és a 3funt töltötték le a legtöbben, így emellett döntöttünk. Továbbra is használjuk, annak ellenére, hogy még nem jött vele össze semmi. De a nagy számok törvénye alapján minél több felhasználó van, annál nagyobb az esélyünk, hogy összejövünk valakivel.

Stin, 25: Igazából szerintem nincs igazán komoly, jól működő, a hármas felállásra és csoportos szexre specializálódott platform. Könnyen hoppon maradhatunk. Jó lenne, ha a Tinderen lenne egy pároknak szóló opció, vagy olyan lehetőség, amely a nem monogám vagy nyitott kapcsolatot keresőknek szól, akkor sokkal egyértelműbb lehetne.

Henry, 30: A feleségemmel évek óta vissza-visszatérünk a Feeldre, de személyesen csak egy emberrel találkoztunk, és legutóbb is kudarcba fulladt.

A mi tapasztalataink megegyeznek a Redditen írt kommentekkel, amelyek szerint a legtöbb felhasználó csak kíváncsiskodik, nézelődik.

Eszük ágában sincs belevágni valamibe vagy hatalmas elvárásokkal egy harmadikat keresnek.

Hogyan célszerű használni az applikációkat?

Melissa, 29: Őszintén, engem nagyon fáraszt a kapcsolatfelvétel és a találkozások szervezése, úgyhogy ezt teljes mértékben a párom intézi. Amikor felveszi a kapcsolatot egy másik nővel, akit tényleg érdekel a találkozás, megmutatja neki az adatlapomat és közösen eldöntjük, hogy lépjünk-e tovább.

Hannah, 30: A férjem veszi fel a kapcsolatot a pasikkal, mert 20-ból egy az, aki képes rendesen beszélgetni, és akkor még olyat is kell találni, akivel összeillünk. Úgyhogy a párom szűri az embereket. Tudja, hogy milyen pasik jönnek be, és még a rengeteg, nekem küldött ocsmány fotóval is elbír. Aztán végül én beszélek velük, majd közösen, és az alapján eldöntjük, hogy találkozunk-e, ha minden rendben megy.

Miről fantáziálnak a nők? Itt van a 25 leggyakoribb erotikus fantázia

Egyre inkább arrafelé halad a világ, hogy teljesen nyíltan beszéljünk a szexuális fantáziáinkról – vagy legalábbis magunkban fogadjuk el. Hogy miért? Mert nagyon fontos a jó szex. Tabuk dőlnek meg, szexuális normák változnak, és sosem válogathattunk még ennyi lehetőség közül, hogy mi is indít be igazán.

Henry, 30: A Feelden az az érzésed, mintha nagyobb esély lenne egy másik párost találni, de a legtöbbször mégis úgy tűnik, hogy egy fickó van csak a profil mögött.

Nem lehet tudni, hogy a nő létezik-e egyáltalán vagy hogy mennyire is akarja. Nem igazán párt keresünk, de nem is zárkózunk el, úgyhogy csak olyanokat jelölünk be a párok közül, ahol nőjé a profil.

Egyértelműen tudni szeretnénk, hogy mindenki benne van-e, úgyhogy azt feltételezzük, hogy ha a lány igen, akkor a pasija is.

Milyen gyakran jön létre tényleges találkozás?

Hannah, 30: A legjobb megoldás a tapasztalataink alapján az, ha viszonylag hamar elkezdünk ragaszkodni a személyes találkozáshoz. Ez a személyes találkozó csak arról szól, hogy ismerkedjünk, mindenféle rosszalkodási szándék nélkül. Ha nem hajlandó előzetesen találkozni, akkor valószínű, hogy nem is gondolta komolyan.

Felicia, 40: A férjemmel elég sok lánnyal beszélgettünk, de még senkivel sem találkoztunk közülük.

Azok a nők, akik bejelölik az adatlapunkat, most ismerkednek a biszexualitással és azt szeretnék, ha rábeszélném őket. A másik kategória a kemény BDSM-rajongók, akik arra kíváncsiak, hogy miket akarunk csinálni velük.

Nem ilyeneket keresünk. Senkit nem akarok megtéríteni, kényszeríteni vagy szexcsetelgetni. Kicsit csalódtam az applikációkban.

Melissa, 29: Nem szeretem ezt az oda-vissza történetet, amikor nincs közvetlen kommunikáció. A párom ügyesen kérdezi ki a jelölteket és sokkal jobban flörtöl is írásban, mint én. Szerintem az is segít, hogy transz vagyok, és ezt meg is írtam az adatlapomon. Próbálunk nem túlságosan nyomulni, hanem először egy italra futunk össze egy szórakozóhelyen. Mindenféle kötöttség nélkül, csak találkozunk és jól érezzük magunkat, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle, de mindenképpen nyilvános helyen.

Egy kutatás szerint nem a rengeteg szex a jó házasság titka

Sokan azt hiszik, hogy a jó házasság titka a rengetegszex. A legújabb kutatások szerint azonban nem ezen múlik, hogy egy pár mennyi ideig marad együtt, hanem azon, hogy szex után a felek ki tudják-e aludni magukat. Ehhez kapcsolódóan pedig nagyon fontos kérdés, hogy a férfi és a nő együtt alszik-e.

Natalie, 24: A Kinkoo-n találkoztam a pasival, akivel végül hármasoztunk. Előtte összefutottunk egy kávéra, aztán elmentünk a barátnője lakására és megtörtént. Nagyon jó volt, pontosan, ahogyan szerettem volna.

Mi számít vonzónak és mi nem?

Natalie, 24: A kinézet alapján választom ki a párt, mert nem ismerkedni akarok velük. A kizáró ok az lenne, ha valami olyanra akarnának rávenni, ami nekem nem fér bele, például véres vagy kakiszex.

Melissa, 29: Azt szeretem, ha a lány barátságos és lelkes. Nem szeretek mások után futni, azt szeretem, ha engem akarnak elkapni. Ha azt érzem, hogy nekem kell igyekeznem vagy udvarolnom másoknak, akkor köszönöm, nem kérem. Lelkesedés, tapasztalat (ha nem is hármassal, de legalább másik nővel), és legyen valami közös témánk, amiről beszélhetünk.

A három leghatásosabb póz, hogy eljuss a csúcsra

Noha a kijárási korlátozás a randizást hátráltatja, vannak módszerek, ami segít átlendíteni ezen. Kreatív fiatalok egészen újszerű módon igyekeztek randira hívni egymást. De úgy tűnik, trend lehet a videórandi is. Ebben a cikkünkben annak a 6 nőnek a vallomását osztottuk meg veletek, akik elmesélték, hogyan és miért engedtek a vágyaiknak a karantén idején.

Stin, 25: A huszas éveim közepén járok és rájöttem, miért inkább idősebbek swingereznek. A korombeliek nem tudják, mit is akarnak.

Azt állítják magukról, hogy nyitottak, kíváncsiak és szabadon élnek, de igazából csak kényszeresen meg akarnak felelni a normáknak és nem mernek új dolgokat kipróbálni egy szexuálisan elnyomó társadalomban.

Nagyon nehéz ez az életmód, mert érettnek kell hozzá lenni és sok türelmet igényel.

Hannah, 30: Meglepődnétek, ha tudnátok, hányan gondolják azt, hogy ha fent vagyok egy ilyen oldalon, az azt jelenti, hogy nincsenek elvárásaim, bárki jöhet. Másodszor, akkor se küldjön nekem senki se kéretlen képet a farkáról, ha kegyes volt hozzá a természet. Tudom, hogy néz ki, kb. mindenkié hasonló. Végül, jó lenne, ha mindenki magát adná itt is. Ha valaki kocka, akkor vállalja fel, és legyen rá büszke. Olyanokat keresünk, akikkel tudunk két szót beszélgetni is, nem csak a dugásról szól.

További érdekességeket olvashatsz a ContextUs Élet+Stílus rovatában!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.