Harriet Parry, a nem mindennapi brit művész virágokkal alkot újra híres festményeket

Egészen elképesztő virágkölteményeket alkot Parry annak érdekében, leboruljon egyes képzőművészeti alkotások előtt.

Minél aprólékosabb egy festmény, annál magasabbra száll Harriet Parry kreativitása

Virágok segítségével tiszteleg a divat, a film és a művészet előtt a brit virágművész, Harriet Parry. A Flower Interpretations nevezetű sorozatában festményeket, fotókat, filmrészleteket jelenít meg élő virágokkal.

Az adott alkotást igyekszik minél részletesebben megjeleníteni mind színvilágban, mind formában figyelve a legapróbb részletekre is. Ez megmutatkozik az orosz realista festő, Ilya Repin képének, a Sadko-nak az újraalkotásában:

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Harriet Parry egyéb tevékenységei

Parry a virágokat úgy használja, mint egy művész a festéket. Olyan páratlan művészeti alkotásokat képes pár szál virágból csinálni, amik bármilyen helyet azonnal feldobnak.

A virágkötő vállal esküvőket, fotózásokat és installációk elkészítését is. Dolgozott már együtt a Lush-sal, már kapott tőle csokrot II. Erzsébet királynő és készített monumentális virágkölteményeket modellek számára.

A britek úgy látszik, mesterei annak, hogy különböző textúrájú elemeket felhasználva alkossanak újra egy-egy képet. Legutóbb egy olyan művészről írtunk, aki kavicsokat használt fel. 

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk