A 78 éves Harrison Ford alakítja Indyt az Indiana Jones 5. részében

Harrison Ford egy utolsó, ötödik filmben is eljátssza Indiana Jonest. A Disney-filmet, amelynek főszereplője a 78 éves sztár lesz, James Mangold rendezi

Ford szerint el tudja játszani Indyt

Az ötödik Indiana Jones-film 2022. júliusában debütál – közölte a Disney egy virtuális prezentáción csütörtökön, amelyen a tervezett Star Wars– és Marvel-produkciókról is beszámolt, írja a BBC.

Harrison Ford Uj Indiana Jones
Harrison Ford Oscar-díjra jelölt színész a Star Wars: Skywalker kora premierjén, 2019-ben / Fotó: Christian Monterrosa / Getty Images

Ford egy 2013-ban adott interjújában arról beszélt, hogy szívesen visszatérne a kalandor történészprofesszor szerepében.

Láttuk, ahogy a karakter az idők során fejlődött, és tökéletesen helyénvaló, hogy egy nagyszerű filmben visszatérjen

– mondta akkor Ford.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Az is kiderült az interjúból, hogy Ford szerint Indiana Jonesnak nem kell feltétlenül annyira “akcióorientáltnak” lennie.

Számomra az volt érdekes a karakterben, hogy volt bátorsága, esze, intelligenciája, és ha ijesztő helyzetbe is került, mindig sikerült túlélnie. Ezt el tudom játszani

– tette hozzá.

Az 5. részre már nem is kell olyan sokat várni

A film producere, Frank Marshall a közelmúltban szintén arról beszélt, hogy nem akarják más színésszel helyettesíteni Fordot.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A filmsztár 1981-ben, az India Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben játszotta először Indyt, majd az Indiana Jones és a végzet temploma (1984), az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (1989) és a 2008-ban bemutatott Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmben is ő alakította a hőst.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból