Harry herceg hátralépve a királyi család által előírt kötelezettségektől, úgy tűnik, az utóbbi időben karitatív célok érdekében mikrofont ragadt. A sussexi leszármazott Bon Jovival és az Invictus Games Kórussal együttműködve alkot egy albumot, az abból befolyó összeget pedig sérült és beteg embereknek ajánlják.

Magánutakon egy jó ügyért

Harry herceg visszalépve a hercegi kötelességeitől, az Invictus Games Kórussal együttműködve pénzt gyűjt sérült és beteg katonai személyeknek. A terv szerint, Harry és a zenekar újradolgozzák Bon Jovi Unbroken nevű számát, az albumból befolyó összeget pedig a hátráltatott helyzetűeknek adományozzák. 

Harry Az Abbey Roadon Pozol Bon Jovival
Harry Herceg Az Abbey Roadon Pózol Bon Jovival // Forrás: The Guardian

A választás nagyon találó, hiszen az amerikai énekes ezt a számát eredetileg a veteránok, illetve a poszttraumás szindrómában szenvedők számára komponálta. A munkafolyamatokat azonban nem fedi túl sok titok, a sussexi herceg Instagramjára is posztolt az egyik próbafelvételről. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I said I’ll give it a shot…[Sound On ] • Stay tuned for more to come later… #WeAreInvictus

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Az eredeti ötlet azonban nem Harry érdeme, hanem Bon Jovié, akit egyáltalán nem zavar, hogy Harry herceg kissé eltávolodva a családjától a pénzügyi önállóság útjára lépne. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt nem tudom, milyen most az ő cipőjében járni, de biztosan állíthatom, hogy Amerikában mérhetetlen tisztelettel fordulunk a királyi család, a testvére, Harry, a felesége, az apja és a nagyanyja felé, függetlenül attól, hogy milyen döntéseket hoznak[/perfectpullquote]

nyilatkozta Bon Jovi.

Harry herceg és Meghan március 31-től kezdenek el mint magánszemélyek dolgozni. 

A Beatles nyomában

Harry herceg és Meghan Markle úgy tűnik, meglehetősen élvezik a kötelezettségek nélküli életet. Némiképp erre utal a Bon Jovival való együttműködés és az albumkészítés is, aminek borítóját az Abbey Roadon fotózták, csak úgy ahogy egykoron a híres brit zenekar, a The Beatles is tette. Mi több, a lemez dalfelvételére is az Abbey Road Studiosban került sor, ahol 1960-ban a The Beatles is mikrofont ragadt. Nem titok azonban az sem, hogy Bon Jovi nagy kedvencei közé tartozik az ikonikus brit zenekar. 

Bon Jovinak amúgy nem ez az egyetlen projektje, amin az utóbbi időben dolgozik. Tavaly ősszel ugyanis bejelentette, hogy új albummal debütál, ami a 2020 címet viseli. A lemez bemutatására május 15-én kerül sor, és a hírek szerint a dalok a társadalmi tudatosság jegyében születtek. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk