Még januárban jelentette be Harry herceg és Meghan Markle, hogy visszalépnek a brit királyi családban betöltött szerepükből. Úgy tűnt, jól érzik magukat, de meglehet, rövid távú volt az öröm.

Az új környezet Sussex hercegnének nem jön be

Harry herceg és Meghan Markle élete gyökeresen megváltozott ebben az évben, hiszen visszaléptek betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként. A döntésüket januárban jelentették még be, a kilépés pedig március 31-ével lépett érvénybe hivatalosan. Sussex hercege, hercegnéje és kisfiuk, Archie a téli hónapokat Kanadában töltötték. Azonban tavasszal az Egyesült Államokba, Los Angeles-be költöztek, Meghan szülővárosába. Nemrég beszámoltunk egyébként arról is, hogyan ünneplik meg a születésnapját a gyermeküknek.

Meghan Markle Archie Harry Herceg Szulinap
Május 6-Án Ünnepli Archie Első Születésnapját / Fotó: Getty Images

Az elmúlt hetekben több cikk jelent meg arról, hogyan telnek mindennapjaik az angyalok városában, jelenleg Tyler Perry színész és komikus luxusvillájában élnek. Még céget is alapítottak, hogy fenn tudják tartani magukat. Februárban pedig arról számoltunk be külföldi sajtóinformációkra hivatkozva, hogy élvezik a kötelezettségek nélküli életet. A hercegné otthonosan közlekedik Amerikában, Harryről ez viszont nem mondható el. A hírek alapján a királyi család szakértője, Richard Fitzwilliams úgy látja, a hercegnek hiányzik angliai élete.

Harry herceg visszatérne Angliába?

Áprilisban a hercegi pár jó barátja, dr. Jane Goodall antropológus úgy nyilatkozott a hercegről, hogy jelen pillanatban kihívásként éli meg a Los Angeles-i életét. (Nemrég egyébként Goodall kifejtette a véleményét a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban is, arról, mi vár ránk és miért kell másként cselekednünk az “új világban”.) Ugyanebben a hónapban az is kiderült, hogy a herceg úgy érzi, a feje tetejére állt minden, és nagyon sajnálja, hogy a katonaság már nem része az életének.

A brit királyi család két könyv megjelenése miatt is aggódhat

Napokon belül napvilágot láthat Tom Quinn brit újságíró könyve, a Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary To Meghan Markle című kötet, írja a Vanity Fair . Az író azokból az interjúkból szemezget, amiket a Kensington Palotában dolgozókkal vett fel.

Richard Fitzwilliams a Daily Starnak magyarázta el, hogy ezen hírek alapján ő erre következtet.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az kétségtelen, hogy Harry nagyon boldog Meghannal és Archie-val, de ha tényleg úgy érzi, hogy az élete a feje tetejére állt, és szinte el sem hiszi, miken ment keresztül az elmúlt hónapokban, akkor szerintem ez alapján egyértelmű, hogy egy része már most visszaköltözne az Egyesült Királyságba[/perfectpullquote]

– magyarázta a királyi család szakértője.

Így lázadt a királyi etikett ellen Harry herceg és Meghan Markle

Eddig a brit királyi család legnagyobb lázadójának Diana hercegnő számított, és jó oka is volt rá. Szabályszegésnek számítot például a híres „ bosszúruhája “, az őszinte interjúi a férjével való kapcsolatáról, vagy amikor HIV-vírussal fertőzött embereket ölelt meg. Ezek a cselekedetek sokkolták a médiát és a királyi család tagjait.

Családtagjai, akikkel felnőtt, szintén hiányoznak neki, a koronavírus-járvány pedig minderre rátesz még egy lapáttal. Nagyszülei, a nemrég 94. életévét ünneplő II. Erzsébet királynő és a júniusban 99. születésnapját ünneplő Fülöp herceg koruknál fogva veszélyeztetettek, édesapja, Károly herceg pedig el is kapta a vírust, de sikeresen legyőzte a betegséget.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet