Követem Sztárok Így ünnepli a kis Archie születésnapját Harry herceg és...

Így ünnepli a kis Archie születésnapját Harry herceg és Meghan Markle 

Promóció

Harry herceg és Meghan Markle gyermekének, Archie-nak a születésnapját május hatodikán ünnepli a pár. 

Archie a közönség előtt

Promóció
- Advertisement -

Egy évvel ezelőtt született Harry herceg és feleségének első gyermeke, Archie. A család május 6-án ünnepli fiuk első születésnapját. Ugyan Harry herceg már nem használja királyi előnevét, és a Sussex Royal Instagram-oldalt sem kezelik többé, de a The Sunday Times-nak elárulták, hogy az esemény alkalmából talán a kis Archie is nyilvánosság elé kerül majd. Ez egyébként rendhagyó, hiszen kihirdették, mely újságoknak nem hajlandók interjút adni Meghan Markle-ék.

Május 6-án ünnepli Archie első születésnapját / Fotó: Getty Images

A Sussex Royal Instagram-oldalra azonban nemrégiben még kikerült egy videó. Ebben a család a 2019-es évük emlékeire tekint vissza, írja a Harper’s Bazaar. A képekből álló felvételen látható többek között Harry herceg, ahogy épp Kanadában kezében tartja a mosolygó Archie-t. A sussex-i kis herceg nemcsak a közösségi médián, de a pár karácsonyi üdvözlőkártyáján is osztatlan sikert aratott. 

Önálló polgár

Meghan Markle és Harry herceg a királyi kötelességeikkel való szakításuk után gyermeküket, Archie-t is önálló polgárként nevelik, aki mentes az udvari szabályoktól és elvárásoktól. A kapcsolatot azonban továbbra is tartják családjukkal. Kilencvennegyedik születésnapja alkalmából köszöntötték fel videócseten keresztül a királynőt, aki a karantén alatt a windsori kastélyban tölti el idejét férjével, Philip herceggel.

Harry herceg és Meghan Markle élvezik a kötelezettségek nélküli életet

Harry herceg és Meghan Markle élvezik a kötelezettségek nélküli életet Harry és Meghan kapcsolata elmélyült! Egy, a párhoz közeli forrás elárult néhány információt a People magazinnak arról, hogy mivel is tölti mostanában az idejét Harry és Meghan, vagy ahogy egymást hívják H és M.

Meghan Markle és családja jelenleg Los Angeles-i lakásukban tartózkodnak, szigorúan tartják a karantént. Távolról segítik a helyi közösségüket, hogy a világjárvány nehézségeivel megbirkózva ugyan, de lehetővé válhasson az ételkiszállítás azok számára, akik kritikus egészségügyi állapotban szenvednek. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3