Követem Sztárok Harry herceg és Meghan Markle leszámolnak a bulvár újságírókkal

Harry herceg és Meghan Markle leszámolnak a bulvár újságírókkal

Promóció

Harry herceg és Meghan Markle új életet kezdett, ennek pedig része az is, hogy új szokásokat vezetnek be. Ezek közül az egyik az, hogy mostantól nem nyilatkoznak a Daily Mail, a The Sun, a Daily Mirror és a Daily Express szerkesztőségének.

Promóció
- Advertisement -

Jelenleg Los Angelesben él a brit királyi családtól különváló Harry herceg és Meghan Markle, gyerekükkel, Arcihe-val. Az új élethez pedig új szabályok, pontosabb új médiakapcsolati-politika tartozik.

Harry herceg és Meghan Markle megérkeznek 2020. március 5-én a londoni Endeavour Fund díjátadójára / Fotó: Justin Tallis / AFP

Ennek részleteiről küldött levelet a pár a Daily Mail, a The Sun, a Daily Mirror és a Daily Express szerkesztőségének – írja a Financial Times. A közleményben Harry herceg és Meghan Markle kijelenti, hogy a felsorolt lapoknak nem hajlandóak a jövőben nyilatkozni.

Így lázadt a királyi etikett ellen Harry herceg és Meghan Markle

Eddig a brit királyi család legnagyobb lázadójának Diana hercegnő számított, és jó oka is volt rá. Szabályszegésnek számítot például a híres „ bosszúruhája “, az őszinte interjúi a férjével való kapcsolatáról, vagy amikor HIV-vírussal fertőzött embereket ölelt meg. Ezek a cselekedetek sokkolták a médiát és a királyi család tagjait.

Sussex hercege, aki nemrég kvázi megvált vezetéknevétől, kiemeli, hogy a szabad sajtó – amelynek elsődleges feladata és kötelessége az, hogy a valóságot jelenítse meg – a demokrácia alappillére.

Ez a szabályozás nem a kritika elkerüléséről szó, vagy épp riportok cenzúrázásról. A médiának minden joga van beszámolót vagy véleményt megjeleníteni Sussex hercegéről és hercegnéjéről, legyen az jó vagy rossz. Mindez azonban nem alapulhat hazugságon

– teszik hozzá. Nemrég egyébként céget is alapított a pár, hogy fenn tudják tartani magukat. Persze marad ideje jótékonykodni is Harry hercegnek, aki a világ másik leghíresebb vörösével, Ed Sheerannel a lelki egészség napján közös kampányvideót készített.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3