2023. január 10-én jelenik meg Harry herceg Spare (Tartalék) című memoárja, és a könyv állítólag komoly aggodalmat keltett a királyi családban.

A királyi család állítólag “retteg” Harry herceg hamarosan megjelenő memoárjának megjelenésétől, miután bejelentették a címet, írja a DailyStar.

A Penguin Random House kiadó csütörtökön bejelentette, hogy a herceg könyve a Spare, vagyis Tartalék címet viseli. A cím az „örökös és a tartalék” kifejezésre utal, ez a kifejezés az uralkodó idősebb és fiatalabb gyermekeinek szerepét jelöli. A Daily Mail szerint királyi források szerint Harry családját a tegnapi bejelentés előtt nem figyelmeztették a “vitatott” és “provokatív” cím miatt, amely állítólag aggodalmat okozott, hiszen a cím “keserűséget” sejtet.

A palota segítői állítólag azt mondták, hogy a királyi háztartás egyetlen tagja sem kaphat lehetőséget arra, hogy január 10-e előtt elolvassa a Spare-t, ami azt jelenti, hogy Károly király mindenki mással egy időben értesülhet a tartalmáról.

A Spare-t eredetileg még idén karácsony előtt adták volna ki, de a királynő halála után elhalasztották, mivel a hírek szerint a halála arra késztette Harryt, hogy átdolgozzon néhány részt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet