Tovább folytatódik a Harry herceg-Meghan Markle-saga. Ezúttal a vezetéknevét dobta el Sussex hercege.

Harry mindig is az angol királyi család fekete báránya volt, akinek ebben is sikerült megtalálnia Meghan Markle formájában a tökéletes társat. Olyannyira, hogy a mai napig a legnagyobb egyetértésben hoznak meg közös döntéseket, méghozzá elég gyorsan: gondolj csak a királyi családdal való szakításra, a Kanadába, majd a Los Angelesbe való költözésükre.

Harry Herceg Es Meghan Markle Uj Neve
Harry Herceg És Meghan Markle Johannesburgban, 2019. Október 2. / Fotó: Sipa / Getty Images

Persze az, hogy a páros januárban kivált a királyi családból, természetesen maga után vont néhány komoly következményt: például elestek a kötelezettségeik után járó fizetéstől.

Az amerikai Cosmopolitan információi szerint pedig Harry herceg újabban a királyi vezetéknevétől is megvált. Erre elég egyértelmű bizonyíték, hogy új cégüket már a Mountbatten Windsor nélkül jegyeztette be.

Így lázadt a királyi etikett ellen Harry herceg és Meghan Markle

Eddig a brit királyi család legnagyobb lázadójának Diana hercegnő számított, és jó oka is volt rá. Szabályszegésnek számítot például a híres „ bosszúruhája “, az őszinte interjúi a férjével való kapcsolatáról, vagy amikor HIV-vírussal fertőzött embereket ölelt meg. Ezek a cselekedetek sokkolták a médiát és a királyi család tagjait.

Nyilván jogosan merül fel, mit szól ehhez II. Erzsőbet királynő. Sőt, az is felvetődik: hogyan hívják most Sussex hercegét.

Elmémesedett II. Erzsébet királynő tévébeszéd alatt viselt ruhája

Március 25-én a Buckingham Palota Instagram-oldala közölt egy képet a királynőről, amint éppen Boris Johnson nal a szokásos heti audienciát telefonon tartják meg. A fotó első látásra kitűnő mémalapanyagnak bizonyult – sokak szeme akadt meg a retró vonalas készüléken, mások pedig úgy értelmezték, kizárólag azért posztolták, hogy szellemesebbnél szellemesebb képaláírásokkal álljon elő a nagyközönség.

Hát, így: Prince Henry Charles Albert David Duke of Sussex (vagyis Henrik Károly Albert Dávid, Sussex hercege), aki nemrég egy hivatalos rendezvényen annyit kért, hogy szólítsák szimplán Harrynek.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet