Finley négy év után sem unt még rá a szobára, és készen áll Roxfortra.

Amikor apu nagy Harry Potter-rajongó

Kaycee és Casey Daniel igazán mindent beleadtak, hogy egy csodálatos Harry Potter-gyerekszobát alakítsanak ki fiuk, Finley számára, írja a People.

Harry Potteres Gyerekszoba Finley
Finley / Fotó: Kristi Lee

Még gyermekük születése előtt eldöntötték a szülők, hogy kisfiuk számára Harry Potter-stílusú szobát fognak kialakítani, és az eredmény minden várakozásukat felülmúlta.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A férjem nagy Harry Potter-rajongó volt egész gyerekkorában, és amikor kiderült, hogy gyerekünk lesz, rögtön tudta, hogy ilyenre kell festenie a gyerekszobát. Próbáltam lebeszélni, de végül örülök, hogy beadtam a derekam[/perfectpullquote]

– mondta az anya, Kaycee Daniel a People-nek.

Eladó Harry Potter szülőháza, és elég jó áron adják

Csupán potom 360 millió forintnyi fontért árulják a híres vityillót, ami nem sokkal több, mint amiért egyes budai vagy tizenhatodik kerületi régiókban vehetünk házikót. Igaz, az állapota nem a legjobb: némi felújításra szorul, ami elég komoly összeget emészthet fel. De cserébe egy hiperszuper 14.

A szoba mintha J.K. Rowling könyveiből lépett volna ki: Dumbledore professzor portréja a falon, Hedwig kalitkája, Marauder-térkép a díszpárnán. A falak kőmintáját Nate Baranowski festette, amelytől olyan érzése van az embernek, mintha egyenesen a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában járna.

Mintha kastélyban élnének

Az egyes házak zászlói is kikerültek a falra, és egy „ablakon” keresztül csodálhatjuk a vidéki angol tájat, amelyet minden rajongó felismerhet a sorozatból.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt akartam, hogy olyan legyen, mintha a kastélyban lennénk. Elképzeltem, hogy ha esetleg mégsem kedvelné a Harry Pottert, akkor ez csak egy kastély, amilyenről minden kisfiú álmodik[/perfectpullquote]

– nyilatkozta az édesapa.

A nap fotója: Megidéződik Harry Potter és a Roxfort világa a kínai Zhongshuge könyvesboltban

Az első Zhongshuge könyvesbolt Sanghajban nyílt meg még 2013-ban. Ez a Hangzhou városban, 2016-ban nyílt, 1400 négyzetméteres könyvesbolt egy bevásárlóközpontban található. A zegzugos üzlet igazi építészeti kuriózumként van számon tartva. Bambusz erdőre hasonlító könyvespolcok, mesevilág-szerű gyerek olvasósarok és tágas olvasótermek várják az idelátogatókat. Annyi felderítetlen szépséget rejt világ, olykor azonban nem vesszük észre a leghétköznapibb dolgokat sem.

Ahogy Finley növekedett, a babaágyát gyerekággyá alakították, de Daniel azt mondja, hogy még mindig érzi a varázslatot. Négy év elteltével Finley még mindig szereti a szobáját. Gyakran felveszi a Harry Potter-szemüvegét és varázspálcát és abban sétál a lakásban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.