Harry Potter-stílusú gyerekszobát varázsoltak a szülők kisfiuknak

Finley négy év után sem unt még rá a szobára, és készen áll Roxfortra.

Amikor apu nagy Harry Potter-rajongó

Kaycee és Casey Daniel igazán mindent beleadtak, hogy egy csodálatos Harry Potter-gyerekszobát alakítsanak ki fiuk, Finley számára, írja a People.

harry potteres gyerekszoba finley
Finley / Fotó: Kristi Lee

Még gyermekük születése előtt eldöntötték a szülők, hogy kisfiuk számára Harry Potter-stílusú szobát fognak kialakítani, és az eredmény minden várakozásukat felülmúlta.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A férjem nagy Harry Potter-rajongó volt egész gyerekkorában, és amikor kiderült, hogy gyerekünk lesz, rögtön tudta, hogy ilyenre kell festenie a gyerekszobát. Próbáltam lebeszélni, de végül örülök, hogy beadtam a derekam[/perfectpullquote]

– mondta az anya, Kaycee Daniel a People-nek.

Eladó Harry Potter szülőháza, és elég jó áron adják

Csupán potom 360 millió forintnyi fontért árulják a híres vityillót, ami nem sokkal több, mint amiért egyes budai vagy tizenhatodik kerületi régiókban vehetünk házikót. Igaz, az állapota nem a legjobb: némi felújításra szorul, ami elég komoly összeget emészthet fel. De cserébe egy hiperszuper 14.

A szoba mintha J.K. Rowling könyveiből lépett volna ki: Dumbledore professzor portréja a falon, Hedwig kalitkája, Marauder-térkép a díszpárnán. A falak kőmintáját Nate Baranowski festette, amelytől olyan érzése van az embernek, mintha egyenesen a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában járna.

Mintha kastélyban élnének

Az egyes házak zászlói is kikerültek a falra, és egy „ablakon” keresztül csodálhatjuk a vidéki angol tájat, amelyet minden rajongó felismerhet a sorozatból.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt akartam, hogy olyan legyen, mintha a kastélyban lennénk. Elképzeltem, hogy ha esetleg mégsem kedvelné a Harry Pottert, akkor ez csak egy kastély, amilyenről minden kisfiú álmodik[/perfectpullquote]

– nyilatkozta az édesapa.

A nap fotója: Megidéződik Harry Potter és a Roxfort világa a kínai Zhongshuge könyvesboltban

Az első Zhongshuge könyvesbolt Sanghajban nyílt meg még 2013-ban. Ez a Hangzhou városban, 2016-ban nyílt, 1400 négyzetméteres könyvesbolt egy bevásárlóközpontban található. A zegzugos üzlet igazi építészeti kuriózumként van számon tartva. Bambusz erdőre hasonlító könyvespolcok, mesevilág-szerű gyerek olvasósarok és tágas olvasótermek várják az idelátogatókat. Annyi felderítetlen szépséget rejt világ, olykor azonban nem vesszük észre a leghétköznapibb dolgokat sem.

Ahogy Finley növekedett, a babaágyát gyerekággyá alakították, de Daniel azt mondja, hogy még mindig érzi a varázslatot. Négy év elteltével Finley még mindig szereti a szobáját. Gyakran felveszi a Harry Potter-szemüvegét és varázspálcát és abban sétál a lakásban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból