Guy Ritchie kultfilmjének, a Blöff sorozatváltozatában ugyan nincsenek Jason Statham- vagy Brad Pitt-szintű nevek, inkább fiatalabb arcokkal próbálják előadni a nagyon brit bűnsztorit.

Bokszmeccs, álarcos bankrablás, haszid gyémántkereskedők, szemüveges cockney – a 2000-es Blöff (Snatch) minden felismerhető eleme visszaköszön a Crackle nevű streaming szolgáltató által készített sorozatban, amihez Guy Ritche-éknek már semmi köze. A különc rendező szelleme azért rendesen jelen van, elég csak a karakterek neveit megnézni: Lily Hill, Lotti Mott, Billy ‘Fuckin’ Ayers.

A brit tévésorozatok világából igazolgattak szereplőket, azonban az igazi sztár itt a Harry Potter-filmek Ron Weasleyje, Rupert Grint lesz, de sokan ismerhetik Luke Pasqualinót is, aki a Skins Freddie-je volt.

A március 16-án debütáló sorozat a készítők szándéka szerint a Fargo mintáját követi majd, vagyis hasonló hangulatban mutat be egy teljesen új történetet, új szereplőkkel. A sztori ugyanúgy Londonban játszódik, ahol néhány huszonéves rosszfiú rátalál egy teherautónyi aranyrúdra, és ezzel egy csapással a szervezett bűnözés közepébe csöppennek.

Címlapfotó: Coming soon.net

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet