Visszatérnek az egykori varázslótanoncok a Roxfort épületeibe és körbejárva a forgatási helyszíneket, mesélnek élményeikről a Harry Potter: Visszatérés Roxfortba című különkiadásban.

Különleges vedégek is feltűnnek a műsorban

Az HBO a klasszikusok nagy visszatérések felületévé kezd válni. 2021 májusában megjelent a Jóbarátok: Újra együtt, most pedig egy Harry Potter különkiadás érkezik.

Kapcsolódó cikk

Több mint tíz évvel az utolsó film megjelenése után, 2022. január 1-jén várható a Visszatérés Roxfortba. Visszatérnek a filmsorozat ikonikus karakterei a forgatási helyszínekre és eddig soha nem látott felvételeket mutatnak be, illetve mélyinterjúkat készítenek a színészekkel.

A megszokott Harry Potter szereplők mellett meglepetéseket is tartogat a film

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Gary Oldman és sok más kulcskarakter mellett különleges vendégek is szerepelnek majd a műsorban, illetve néhány extra meglepetést is ígérnek.

A retrospektív film rendezője, Chris Colombus, aki a Harry Potter és a bölcsek köve, illetve A titkok kamrája epizódokat csinálta, közölte az Empire.

Az HBO Max 2022-ben érkezik Magyarországra, azt viszont még nem tudni, a hazai rajongók mikortól tekinthetik meg a Harry Potter különkiadást.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet