Késsel fenyegették Valentin-napon Harry Stylest, a One Direction alapítóját

Nem könnyű Valentin-napon van túl a 26 éves énekes, akit minden épp nála levő pénzétől megszabadított egy rabló.

Egy idegen állta el útját

San Jose, Live On Tour.

No Description

Harry Styles az egykor népszerű fiúbanda, a One Direction alapítótagjaként kezdte, 2016-tól pedig szólókarrierbe fogott. Az éneklés mellett színészként is tevékeny, jelenleg új albumán dolgozik. Február közepén feszült helyzetbe keveredett.

Valentin-napon egy rabló késsel fenyegette meg az utcákat járó énekest. A bűntény Észak-London Hampstead nevű városrészében történt, írja az India Times.

Karcolás nélkül úszta meg

Styles megőrizte a higgadtságát, nem hagyta, hogy a késes férfi pánikba essen, és minden értékét átadta neki. Így sérülés nélkül úszta meg az esetet, csak lelkileg viselte meg a nem mindennapi szituáció.

Világsztárok, akik nem fejezeték be az iskolát, mégis sikeresek

Ha keményen dolgozol és a legjobbat hozod ki magadból, igazán sikeres lehetsz. Az alábbi ismert emberek rá a bizonyíték. A kitartásukkal és tehetségükkel nagyon sikeresek lettek, annak ellenére, hogy nem fejezték be az iskolai tanulmányaikat. Viszont hangsúlyozzuk, hogy a cikkünkkel nem arra akarunk bátorítani senkit, hogy holnap bedobja a törölközőt!

Nem ez az egyetlen tragédia, ami az énekest februárban érte. Órákkal később ex-barátnőjét, Caroline Flacket holtan találták lakásában. Valószínűleg öngyilkos lett. Flack és Styles 2011-ben alkottak egy párt néhány hónap erejéig.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból