Harsányi Levente bevallotta, a covid hatására átértékelte az egész életét, és azóta többet gondol a halálra is.

Harsányi LeventePalikék Világa by Manna műsorának vendége volt, ahol elmondta, alapvetően vidám embernek tartja magát, de teljesen átértékelte életét a koronavírus járvány után, írjaBlikk.

Mostanában van egy melankolikus részem, amikor elgondolkodom azon, hogy mi van. Mi az élethelyzetem, az elfoglalt szerepem, mi fontos, mi nem fontos. Most egy kicsit átmentem gondolkodóba…

– szögezte le, majd hozzátette, “az életigenlés, a lendület, és a pozitív gondolkodás nélkül egy tapodtat sem érdemes”.

A műsorvezető ezután a saját igazságának azt írta be, “halálközeli állapot”.

Semmi depresszió! A covid óta van bennem ez a gondolat, akkor erősödött fel. Sokan mentek el. Amikor nagy mennyiségben távoznak a szeretteink, az kicsit más látásmódot, meg gondolkodást adott az életemnek, ráadásul én is elkaptam a betegséget.

“A halálközeli állapot azt jelenti, hogy átfutott az agyamon, kétszer is úgy feküdtem le, hogy ha reggelre meghalok, mi lesz. Ami eddig nem volt soha, nem jutott eszembe. Ott van két tünemény gyermek, a széfben nincsen pénz, mi lesz a gyerekkel. Egy teljesen más helyzetet adott, és mutatott a 2020-as covid-vonal. Ezen elkezdtem agyalni, de nincs semmilyen halálfélelmem” – vallotta be.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet