Untouchable (Érinthetetlen) címmel készített dokumentumfilmet a Hulu Harvey Weinstein producerről, akit több tucat nő vádol nemi erőszakkal és szexuális zaklatással.

A film előzetese most jelent meg, eszerint Harvey Weinstein áldozatai közül megszólal benne Rosanna Arquette, Hope Exiner d’Amore, Paz de la Huerta, Zelda Perkins, Erika Rosenbaum, Caitlin Dulany, Louise Godbold és Nannette Klatt is.

21124714 D7Bee91Ddc7B9E7F5B07443Feb16D65A Wm
Harvey Weinstein, Akinek Botránya Elindította A #Metoo-Mozgalmat / Fotó: Reuters

Szerepel a filmben Ronan Farrow is, azoknak az újságíróknak az egyike, akik végül megírták Weinstein sztoriját, ami egyrészt a producer bukásához és letartóztatásához, másrészt a MeToo-mozgalom létrejöttéhez vezetett.

Kiderült, hogy Madonna is a szexuális áldozatai közt volt Harvey Weinsteinnek

A sztár erről a The New York Times amerikai napilapnak adott interjújában beszélt, írja a . Hollywoodot 2017-ben megrázta Harvey Weinstein filmmogul szexuális zaklatási botránya, amely elindította a munkahelyi zaklatások elleni Time’s Up! mozgalmat. Számos színésznő vádolta meg a producert azzal, hogy hatalmával visszaélve szexuálisan zaklatta, kihasználta őket.

A filmben a nők elmesélik, hogy mit tett velük a producer, milyen szerepet töltött be Hollywoodban, milyen óriási hatalma volt és miért tartották érinthetetlennek. Az is kiderül, hogy sikerült végül összegyűjteni annyi bizonyítékot ellene, amivel már ki lehetett állni a nyilvánosság elé.

Untouchable Trailer (Official) * A Hulu Original Documentary

The inside story of the rise and fall of Harvey Weinstein reveals how, over decades, he acquires and protects his power even as scandal threatens to engulf h…

Az előzetesben egy pillanatra Donald Trump is feltűnik, de az nem derül ki, hogy milyen összefüggésben beszélnek majd az amerikai elnökről.

Harvey Weinstein azzal dicsekedett, hogy ágyba bújt Jennifer Lawrence-szel

A névtelen színésznő állítása szerint Weinstein egy 2013-as üzleti találkozó során nyomta a földre. A férfi ezután eltávolította az alsóneműjét, és orális szexet kezdett alkalmazni rajta, míg a nő zokogott tiltakozásképp. A kereset szerint Weinstein ezután azt kérdezte a nőtől, „Akarsz egyáltalán színésznő lenni?”. Harvey Weinsteinre annál is súlyosabb büntetés várhat, mint amiről korábban tudni lehetett.

Az Untouchable szeptember 2-től lesz látható a Hulu kínálatában.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk