Harvey Weinstein azzal dicsekedett, hogy ágyba bújt Jennifer Lawrence-szel

Újabb színésznő perelte be Harvey Weinsteint azt állítva, a férfi orális szexet kényszerített rá, maszturbált előtte, és azzal fenyegette, ártani fog a karrierjének, ha ellenkezik.

A névtelen színésznő állítása szerint Weinstein egy 2013-as üzleti találkozó során nyomta a földre. A férfi ezután eltávolította az alsóneműjét, és orális szexet kezdett alkalmazni rajta, míg a nő zokogott tiltakozásképp. A kereset szerint Weinstein ezután azt kérdezte a nőtől, „Akarsz egyáltalán színésznő lenni?”.

Ha a Harvey Weinstein elleni újabb vádak beigazolódnak, élete végéig rács mögé kerülhet

Harvey Weinsteinre annál is súlyosabb büntetés várhat, mint amiről korábban tudni lehetett. A folyamatban lévő nyomozás további nemi erőszakot tárt fel. A producert most már egy harmadik nő sérelmére elkövetett szexuális bűncselekménnyel is gyanúsítják. Mint ismeretes, a nagy hatalmú filmstúdió-főnököt tavaly októberben nők tucatjai vádolták meg szexuális visszaéléssel, ami szerte a világon a #MeToo-mozgalom elindítója lett.


Weinstein azt mondta, ő csak segíteni akart a színésznőnek az álmai megvalósításában. Ezután hozzátette,

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Lefeküdtem Jennifer Lawrence-szel is, és nézd, hol tart. Most nyert egy Oscart.[/perfectpullquote]

A Variety szerint Lawrence tagadta, hogy valaha szexuális kapcsolatuk lett volna. Kapcsolata a férfival mindig szigorúan üzleti volt, Weinstein állítása egy újabb példa a ragadozó taktikákra és hazugságokra, amivel számtalan nőt csapott be.

Harvey Weinstein metoo-ügyéből filmet készít a Sebhelyesarcú rendezője, Brian De Palma

A rendező a Le Parisiennek adott interjúban elmondta, hogy az új film középpontjában Weinstein és a szexuális zaklatás és kényszerítés vádja áll majd. “A karaktert nem Harvey Weinsteinnek fogják hívni, de horrorfilm lesz egy szexuális agresszorról, és a történet a filmiparban játszódik.” De Palma beszélt a #MeToo mozgalomról és annak utóéletéről is.


A név nélkül perelő nő szerint Weinsteinnel mikor először találkozott, a férfi rátört, míg ő a mosdóban volt, letolta a nadrágját, és maszturbálni kezdett előtte. Weinstein védői továbbra is állítják, a filmproducer nem lépett nem közös megegyezésen alapuló szexuális kapcsolatba senkivel.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból