Követem Élet + Stílus Harvey Weinstein filmproducer koronavírus tesztje pozitív lett

Harvey Weinstein filmproducer koronavírus tesztje pozitív lett

Promóció

A 23 év börtönbüntetésre ítélt hollywoodi producer, Harvey Weinstein koronavírus fertőzésére a New York-i börtönben derült fény.

Többeket is megfertőzhetett a producer

Promóció
- Advertisement -

A világszerte tomboló koronavírus-járvány egyre több áldozatot szed, a vírus Olaszországban okozz jelenleg óriási problémákat, de Amerikában is egyre több megbetegedést regisztrálnak. Harvey Weinstein egykori filmproducer több szempontból is a legveszélyeztetettebbek csoportjába tartozik a koronavírus tekintetében.

Harvey Weinsein megbetegedett / Fotó: ANGELA WEISS

A nemi erőszakért elítélt filmmogul Covid-19 tesztje pozitív lett, ezért elkülönítették a börtönben, értesült a Variety. A börtön alkalmazottait, akik érintkezésbe léptek Weinsteinnel, szintén karanténba helyezték, hogy megakadályozzák a továbbterjedést.

Az a hét alkalmazott, akik direkt kontaktusban voltak Mr. Weinsteinnel karanténba kerültek, és Mr. Weinsteint is elkülönítőbe helyeztük a Wende Büntetésvégrehajtó Intézetben

– nyilatkozta a börtönigazgató.

Súlyos tünetei lehetnek Weinsteinnek

A börtön vezetője személyiségi jogokra hivatkozva azonban nem árult el semmit a producer állapotával kapcsolatban. Az sem világos, hogy miért kellett tesztelni Weinsteint, mutatott-e tüneteket vagy pedig elővigyázatosságból történt a vizsgálat.

Kate Beckinsale szerint nem érdekelte Weinsteint a 9/11-es terrortámadás

Harvey Weinsteintől 2017-től kezdve egészen máig hangos a média az általa elkövetett szexuális zaklatások folytán. A #MeToo mozgalom valósággal széncincálta a férfit a történésekért. Pár napja azonban 23 évre ítélték el, ezzel pedig végleg eldőlni látszik a filmmogul sorsa. Azonban tévedünk, ha azt gondoljuk, ezzel lecsendesednek a dolgok Weinstein körül.

Weinstein a múlt héten töltötte be 68. születésnapját a börtön falai között. A producer az életkora és egészségi állapota miatt is magas rizikófaktorral rendelkezik, tehát nincs kizárva, hogy súlyos tünetekkel kell szembenéznie.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3