Az okostelefonok a mindennapi életünk részévé váltak: forradalmasították a munkavégzés és a kapcsolattartás módját, de ennél sokkal többre is képesek lehetnek. Ahhoz, hogy még jobban kihasználjuk a telefonunk képességeit, néhány applikációt le kell töltenünk.

ProShot

Proshot Applikáció
Fotó: © Itunes

Bármilyen szinten is vagy a fotózásban, érdemes letölteni, ha szeretnél a technikádon javítani. Könnyen hozzáférhetsz a haladó funkciókhoz, amelyek segítségével a felhasználó könnyen beállíthatja a fókuszt és a fényeket fotózás közben. Valós időben eszközölhetsz beállításokat, fókuszálhatsz egy ujjal, valamint a fotóid összhatását is nagyban javíthatod.

AppDetox

Appdetox Mobilapplikáció
Fotó: © Play.google

Ez az applikáció abban segít, hogy kevesebbet mobilozz. Bizonyos idő után egyszerűen blokkolja a hozzáférést bizonyos programokhoz. Így a telefonod nem vonja el a figyelmedet a munkáról vagy a tanulásról.

Moovit

Moovit Mobilapplikáció
Fotó: © Play.google

A Moovit az egyik legjobb globális közösségi közlekedést támogató app, amely világszerte már 30 millió felhasználóval és 800 város tömegközlekedési adataival rendelkezik. Minden nap egy újabb város kerül fel az adatbázisába, és állandóan monitorozza a gyakran változó menetrendeket és a forgalmi rend helyzetét.

Marvin

Marvin Mobilapplikáció
Fotó: © Itunes

A Marvin egy praktikus ebook-olvasó. Az alapfunkciókon túl, mint például a háttér kiválasztása és betűszínek, szuper mesterséges intelligencia áll mögötte, amely rengeteg információval látja el a felhasználót a szerzőről, a szereplőkről, a történelmi korszakról és még sok minden másról. A tartalomjegyzék, a könyvjelzők, a kiemelés és a jegyzetek mind külön ablakból érhetők el. A könyveket címenként, szerzőnként, sorozatonként, dátummal vagy státusszal lehet rendszerezni.

Cool Reader

Cool Reader Mobilapplikáció
Fotó: © Play.google

A Cool reader az egyik legjobb, Androidra kifejlesztett olvasó. Rengeteg fájlformátumot támogat, többek között fb2, epub (без DRM), txt, doc, rtf, html, chm, tcr, pdb, prc, mobi (DRM nélkül), pml. A felhasználó beállíthatja a szöveg méretét, betűtípusát, háttérszínét, a margókat, a sorközöket és a képernyő fényerejét. Használhatod a praktikus tartalomjegyzéket, cím- és szövegkereső funkciókat.

Layout

Layout Mobilapplikáció 1
Fotó: © Play.google

Az Instagram fejlesztése lehetővé teszi, hogy fotóinkból egyedi kollázsokat szerkeszthessünk, hogy aztán ezeket megoszthassuk az ismerőseinkkel. A szűrőkkel és a további beállítási eszközökkel kreatív módon gondolhatjuk újra a fotóinkat. A Photo Booth funkcióval elkapott pillanatokat azonnal megjeleníti egy automatikus elrendezésben.

Clap!

Clap Mobilapplikáció
Fotó: © Play.google

Ezzel az applikációval soha többé nem kell amiatt pánikolnod, ha nem találod a telefonodat. Csak tapsolnod kell egyet, amire aktiválódik a telefonod és megszólal, amivel már könnyen meg tudod találni. Az applikáció nagyon kevés energiát fogyaszt, így emiatt sem kell aggódnod.

LinkedIn

Linkedin Mobilapplikáció
Fotó: © Itunes

Számos közösségi média működik manapság, ám a leghasznosabb egyértelműen a LinkedIn. A szakmai közösségi oldal segítségével mindig elsőként értesülhetsz a szakterületed legfrissebb híreiről és trendjeiről. Az álláskeresésben is és a kapcsolati háló kiépítésében is hatalmas segítség.

5K Run

5K Run Mobilapplikáció
Fotó: © Play.google

Elsősorban kezdőknek készült, akik futással szeretnének jobb erőnlétre szert tenni. A fő cél az 5 km lefutása. Az applikáció heti 3×30 perces edzéseket ír elő 8 héten keresztül. A futás-sétálás váltogatásával fokozatosan juthatsz el az 5 km folyamatos lefutásáig. A folyamatos motivációt egy érdekes jutalmazó rendszer tartja fenn.

További lifehack tippek és trükkök olvashatók a ContextUs Élet+Stílus rovatában!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet