Van néhány egyszerű szokás, amelyek segítségével sokkal hatékonyabbá teheted a munkavégzést.

Néhány változtatás is elegendő lehet

Mindenkivel előfordul, hogy néha elcsúszik egy határidővel, vagy nem a legkörültekintőbben látja el a feladatát. Viszont ha ezek a szokások rendszeressé válnak, akkor az hosszú távon az eredményes munka rovására mehet.

Munkahelyi Tippek
/ Fotó: Paramount Pictures

Összegyűjtöttünk néhány olyan rossz beidegződést, amiken ha változtatsz, sokkal jobbá válhatsz a munkában.

Pontosság

Season 2 Lol GIF by #Impastor – Find & Share on GIPHY

Watch Seasons 1 & 2 online and on the TV Land app. t.v.land/WatchImpastor

A pontosság nagyon fontos egy munkahely és a dolgozók életében is. Ha rendszeresen elkésel a megbeszélésekről és lemaradsz a döntésekről, az nem vet túl jó fényt a személyedre. A beosztásodat tervezd úgy, hogy 15 perccel az értekezletek előtt megérkezz, ez elegendő ahhoz, hogy ne késs el többet.

A tervezés és beosztás hiánya

List GIF by memecandy – Find & Share on GIPHY

Discover & share this GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

A hatékony alkalmazottak első dolga, hogy megtervezzék a napjukat. Ha már ezelőtt megtervezed a napodat mielőtt beérsz az irodába, akkor a munkahelyi életed sokkal rendezettebb lesz. Készíts listát a teendőidről, és szigorúan tartsd be azokat.

Elnyújtott ebédidő

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

A hosszúra nyúlt ebédidő akár még segíthet is abban, hogy feltöltődj, de az időpocsékolás inkább csökkenti a hatékonyságodat. Az ebédidődet használd arra, hogy megvitass olyan dolgokat, amelyek a nap későbbi szakaszában is fontosak lehetnek.

Gyenge e-mailes kommunikáció

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

A professzionális kommunikáció szerves része az e-mailezés, ha nincs benne kellő gyakorlatod, akkor le fogsz maradni. Ha túl sok ideig tart az e-mailek ellenőrzése és megválaszolása, akkor lekéshetsz fontos találkozókról vagy határidőkről, amely elmaradásokhoz vagy zűrzavarhoz vezethet. Ez akkor lehet, ha nem vagy elég professzionális. Amit tehetsz, hogy kapcsold be a laptopodon az asztali értesítéseket, hogy nem maradj le semmilyen fontos üzenetről.

Felkészületlenség

Dance Tell GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Dance GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

A felkészületlenség az, ami leginkább rossz hatással van a szakmai hozzáértésed megítélésére. Ha felkészületlenül érkezel egy megbeszélésre vagy prezentációra, azzal nagyon rossz benyomást keltesz a felsőbb vezetőkben, és ez visszavetheti az előrelépésedet is.

Négy kezelési tipp, amivel oldható a munkahelyi kiégés

Van négy javaslatunk, amivel feldobhatjuk a nehéz reggeleket, amikor nem dob ki az ágy, szemünket se tudjuk kinyitni. Pokolba kívánjuk az egészet, most kezdenénk valami újba, vagy inkább semmibe, csak még pár óráig feküdnénk és pihennénk. Az egyik tipp hátha segít abban, hogy úrrá legyünk ezeken a reggeleken.

Elkerülheted ezt, ha előző nap rászánsz néhány percet, hogy felkészülj a fontos találkozókra. Ráadásul nyugodtabbá is tesz egy értekezlet vagy prezentáció előtt.

Köszönjük, ETimes!

További hasznos tippeket találsz a ContextUs Élet+Stílus rovatában!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.