Követem Élet + Stílus Így bújtasd a ‘60-as évek stílusát modern csomagolásba

Így bújtasd a ‘60-as évek stílusát modern csomagolásba

Promóció

A ’60-as évek stílusáért milliók rajonganak, ám megidézni és a hétköznapokban magunkra ölteni azt, némi kihívást jelent. Azonban nem lehetetlen modern csomagolásba bújtatni a már letűnt idők igencsak népszerű trendjeit. 

Vissza az időbe!

Promóció
- Advertisement -

Macskaszemek, tökéletes tusvonal, csillámporral hintett, pirospozsgás orcák, színes ajkak. Ki ne bolondulna meg a ’60-as évek ikonikus smink trendjeiért? 

Hatvanas éveket idéző smink / Fotó: Andrea Adriani

Ennek megidézése azonban jelenthet némi problémát. Itt az ideje modern köntösbe bújtatva és hidratálási lépésekkel megtoldva tökéletes sminket alkotni, amik példa nélküli módon elevenítik fel a Reklámőrültek világát, amely arculatának tervezője, Milton Glaser nemrégiben hunyt el. 

A jól bevált smink

Minden bőrápolási rutint egy C-vitamin bombával érdemes kezdeni. Az ezt tartalmazó hidratáló krémek ragyogóbb, fiatalosabb és feszesebb hatást érhetnek el az arcon. A C-vitamin termékek piaca, a maszkok, szérumok és más kencék kavalkádja azonban egy igazi aknamező. Kizárólag olyan terméket vásárolj, ami átlátszó, légmentes tartályban kapható! Bármilyen más C-vitamint tartalmazó bőrápoló áru hatástalan, írja a The Guardian. 

Hírességek, akik elég bátrak ahhoz, hogy megmutassák magukat smink nélkül

Vannak, akik számára a smink a természetes A legtöbb színésznő, énekesnő vagy modell a sminknek köszönhetően mindig tökéletes formáját mutatja. Vannak, akiknek az imidzséhez olyan szorosan kötődik a jellegzetes smink, hogy anélkül szinte felismerhetetlenek. Discover & share this Joker GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Vigyük fel a bőrszínünkhöz passzoló alapozót az arcunkra, majd ne felejtsük el a bronzosítót és a pirosítót. Ez utóbbiakból érdemes olyat beszerezni, amik kissé csillogóbb hatást eredményeznek az arcon. Finoman felvitt highlighterrel még könnyebben elérhetjük a ragyogó, ’60-as évekbeli hatást. A tökéletes tusvonal igencsak nehéz kihívás, de ma már számos “pecsét” és sablon kapható a drogériákban, amik kiváló mankóul szolgálhatnak. Ha azonban még egyszerűbb megoldásra vágyunk, egy kis darab cellux-csíkkal is elérhetjük a macskaszemek ígéző varázsát. A sminket halvány-rózsaszín vagy mélyvörös rúzzsal dobhatjuk fel. A ’60-as évek illatát is megidézhetjük egy gyümölcsös zamatokat idéző parfümmel. Ha azonban extravagánsabb sminkre vágysz, amivel mondjuk bátran megjelenhetsz a júliusi Pride-felvonulások eseményein, érdemesebb merészebb színekhez és nagyobb szemű csillámporhoz folyamodni.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3