Te közéjük tartozol?
Az asztrológia szerint most mindenki számára stresszes, kihívásokkal teli időszak jön, de a következő négy jegy szülötte számára az átlagosnál durvább lesz.

Kos III. 21.–IV. 20.

Elveszítheti eddigi motiváltságát, mintha nem érdekelné semmi. Heves vitákra számíthat. Próbálja bölcsen megválogatni a szavait, mert a dühös szóváltások túl sok feszültséget okozhatnak. Itt az ideje megtanulni, hogyan fejezze ki érzéseit.

Ikrek V. 21.–VI. 21.

Komoly ego-utazásokon megy keresztül. A szokásosnál nehezebben érvényesíti akaratát, büszkeségéből lejjebb kell adnia. Viszont most esélyt kap arra, hogy az évek folyamán összegyűlt haragot kiadja magából – ne feledje, a harag hihetetlenül jó motiváló erő lehet! Tanulja meg a haragot a saját javára fordítani.

Kapcsolódó cikk

Skorpió X. 23.–XI. 21.

Épp annyira fog vágyni az intimitásra, mint amennyire fél tőle. Fellobban a vágy, ugyanakkor a Mars hátráló mozgás arra készteti, hogy ne lépjen túl egy ponton. Az érzelmeknek és vágyaknak ez a hullámzása teszi roppant nehézzé az elkövetkező időszakot.

Nyilas XI. 22.–XII. 21

Ha házasságban vagy komoly kapcsolatban él, most esélyt kap arra, hogy a harag ne rombolóan hasson, hanem a saját javára fordítsa. Ahogy nő a szenvedély, egyre nehezebb kontrollálni az érzéseket. Tanuljon tízig számolni, mielőtt cselekszik. Ne hagyja, hogy a dühe irányítsa tetteit.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.