A január kicsit olyan, mint a hétfők. Sosem könnyű elkezdeni valami újat, de érdemes kicsit összeszedni magunkat és engedni a spirituális energiáinknak. Havi horoszkóp!

Havi horoszkóp: 2022 első jövendölése

Akkor is érdemes esélyt adnod a januárnak, ha egyébként nem tartozik a kedvenc hónapjaid közé, pláne akkor, ha a te csillagjegyed is szerepel a következő listán. Lássuk, kik azok, akiknek a következő napok lesznek a legszerencsésebbek az idén.

Bak

Nemcsak a születésnapodat ünnepelheted meg ebben a hónapban, hanem egy új és varázslatos kezdetet is. Ez fakadhat egy magánéleti döntésből vagy szakmai elhatározásból, a lényeg, hogy az univerzum nagyon intenzíven és pozitívan reagál majd rád és a kívánságaidra. Ne félj megfogalmazni, merre szeretnél haladni idén, és ne is szabotáld magad ebben!

Vízöntő

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó egy baráti beszélgetés, azon túl, hogy abban a pillanatban feltölt. 

Kapcsolódó cikk

A te esetedben az év egyik legsikeresebb projektje nőhet ki belőle, ezért különösen fontos, hogy még most, az ötlet kezdeti szakaszában rengeteg pozitív energiával lásd el. Simán lehet, hogy a jövődet alapozod majd meg vele: ez most tényleg rajtad és a hozzáállásodon múlik.

Kos

Nem vagy az az ember, aki gondosan vezetett listát ír a terveiből, tesz fogadalmakat és tartja be őket, de ez most valahogy megváltozik idén. Különösen motivált vagy, és ezzel másokra is nagy hatást gyakorolsz. Ez nem csak az energiáidat és a szokásaidat, de a baráti társaságodat is maximálisan és a legjobb értelemben rázza majd fel.

Kapcsolódó cikk

Mindemellett nem csak ezeknek a csillagjegyeknek érkezett jövendölés idén. Mint arról beszámoltunk Nostradamus 2022-nek is bejósolt, itt mutatjuk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.