Itt a szeptember, beköszöntött az ősz, úgyhogy mondjuk, mire számíthatnak a csillagjegyek ebben a hónapban.

Kos (03.21.–04.19.)

A szeptember eleje nyugalmasan fog telni a Kosnak a 168 szerint. A hónap bezárkózósabb első fele után azonban érdemes kimozdulnia, és felpezsdül a szerelmi élete.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika elfoglalt lesz munkahelyi projektjeivel ebben a hónapban, de az a nagy anyagi sikerre várni kell még egy kicsit. A hónap végén a szerelmi élete fellendül, de a pihenésre is figyelnie kell.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A Merkúr visszafelé irányuló tánca hatalmas hatással van az Ikrekre, mondhatni egy karizmatikus szupersztár válik belőle. Szeptemberben nagy dolgok történhetnek vele, de akkor se aggódjon, ha az eredmények még váratnak magukra.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák nem csak jó híreket fog kapni szerelmi életében, de nagy tragédiától nem kell tartani. Az álmaira érdemes figyelnie, mert könnyen lehet, hogy nagy jelentőségük van. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán majdnem mindenre képes lesz az elkövetkező időszakban, de kiemelten fontos, hogy figyeljen a megfelelő mennyiségű pihenésre.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz sokat fog tanulni az intimitásról ebben a hónapban. Arra kell figyelnie, hogy az apró viták miatt ne veszítsen el kapcsolatokat.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegre hatalmas szerelem vár. Azonban szeptember második hétvégéjén olyan konfliktushelyzetbe keveredhet, ami hosszú ideig hatással lesz az életére, ha nem sikerül megoldani.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpiónak káros szokásainak elhagyására kell koncentrálnia. Az egyensúlyról fog szólni az elkövetkező időszak, és ügyelni kell a pihenésre is. A hónap közepén szerelemre, a végén pedig előrelépésre számíthat.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilasnak ebben a hónapban közel kell tartania magához a barátait, ugyanis az elfoglaltságai mellett szüksége lesz a lelki támaszra. Keményen kell dolgoznia egy régi vágya felé, de úgy néz ki, álmai még október előtt valóra válhatnak.

Bak (12.22.–01.19.)

A Baknak kommunikációs problémákkal kell szembenéznie ebben a hónapban. A szerelmi élete virágozni fog, de kérdéses, hogy képes lesz-e őszintén beszélni az érzéseiről.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntőnek nagy szüksége lesz a baráti támogatásra, így érdemes extra erőfeszítéseket tennie a hozzá közelállók megtartásáért. 

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára ez a hónap a szerelemről fog szólni. Fontos, hogy kiélvezze az együtt töltött időt és ne görcsöljön rá a dolgokra. A Halak karrierjében is nagy változás várható.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.