Nézem Film Hayden Christensen újra magára húzhatja a sötét maszkot egy...

Hayden Christensen újra magára húzhatja a sötét maszkot egy Darth Vader-előzménysorozatban

Promóció

Hayden Christensen visszatérne Anakin Skywalkerként egy Darth Vader-sorozatban, írj a We Got This Covered.

Promóció
- Advertisement -

Az új Skywalker-saga záró darabja a Star Wars: Skywalker kora mellett teljesen új Star Wars-alkotások érkeznek a Disney+ jóvoltából. A franchise első élőszereplős TV-sorozata a The Mandalorian novembertől érhető el a streaming-szolgáltatónál; számos hasonló sorozat van tervben, mint például a Cassian Andor és Obi-Wan Kenobi karaktereinek sorozata.

A Star Wars rettegett gonosza: Darth Vader / Fotó: Funpop

Mindkét széria az eredeti Csillagok háborúja és az előzményrészek közötti időszak eseményeit boncolgatja. A We Got This Covered forrásai szerint Obi-Wan Kenobi mellett egy még inkább ikonikus karakter, Darth Vader esetében is fontolgatják az előzménysorozat lehetőségét.

Ewan McGregor újra eljátszaná Obi-Wan Kenobi karakterét egy sorozatban

Ewan McGregor kész rá, hogy visszatérjen, mint Obi-Wan Kenobi a Disney+ sorozatában. McGregor tárgyalásokat folytat a stúdióval a Jedi mester szerepével kapcsolatban. Ez a harmadik élőszereplős Star Wars-sorozat lesz a Jon Favreau készítette The Mandalorian és a Diego Luna főszereplésével készülő Zsivány egyes-előzménysorozat mellett. McGregor alakította az 1999-es Star Wars I.

Ez már önmagában elég ahhoz, hogy a Star Wars-rajongók szíve hevesebben verjen, de a tervek szerint nem csak Hayden Christensent szeretnék visszahozni a szerepben, hanem a karakter legendás hangját, James Earl Jonest is. Jones természetesen ismét megszólalna Vader hangján, Christensen pedig a flashback jelenetekben játszaná, Anakint.

Hayden Christensen visszatér Anakin Skywalkerként? / Fotó: MassLive

A rajongók részéről már korábban felmerült az igény egy a Zsivány egyes: Egy Star Wars-történethez hasonló mozira, amely a legendás főgonoszt helyezi a középpontba, Vader: A Star Wars Story címmel.

Hogyan térhet vissza a halálból Luke Skywalker??

A Star Wars: Az utolsó Jedik legmegosztóbb eseménye Luke Skywalker halála volt. A legtöbb rajongó értetlenül kiáltott fel: „Miért kellett a karakternek meghalni?” vagy „Miért nem volt sokkal epikusabb halála?” De a legújabb Star Wars-film előzetes, azt sugallja, hogy Skywalker mégsem marad sokáig halott.

A sorozat végre mélyebben és összetettebb módon mutathatná be Vadert illetve Anakint, hiszen ezzel kapcsolatban sok kritika érte az előzménytrilógiát. A Vader-sorozat nagyon korai fejlesztési státuszban van, a ContextUs biztosan beszámol róla, amint további hivatalos információk látnak napvilágot a projektről.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3