53 éves vagyok, és eddig azt hittem, hogy boldog is...
A férjem rendes ember, dolgozik, rendszerető, otthon besegít a házimunkába és szokott főzni is. Évtizedek óta egy ágyban aludtunk éjjel – egészen néhány héttel ezelőttig. Akkor tönkrement valami.
Én eljártam a munkahelyemre az irodába, de ő egy éve itthonról dolgozik. Reggel 8-tól egyedül ül a nagyszobában és interneten tartja a kapcsolatot a kollégáival – köztük az új hölggyel, akiről kiderült, hogy csak 40 éves. És mit ad isten, pár hónapja a kolléganő személyesen hozott el neki bizonyos iratokat. Pedig online is elég lett volna…

Kapcsolódó cikk

Természetesen munkaidőben jött a kollegina és rövid időt tartózkodott nálunk. Igen ám, de én kicsit rendetlenül az ágyba, a párna alá szoktam behajtani a hálóingemet, és ezen a bizonyos napnak az estéjén nem találtam sehol. Aztán a takaró alatt, a nem teljesen sima lepedő sarkán megtaláltam.
Én nem vagyok féltékeny típus, de azonnal tudtam, mi történt, mitől „mászott odébb” a hálóingem az ágyunkban…
Próbált ugyan magyarázkodni, de nem nagy meggyőződéssel, aztán inkább be is vallotta: megcsalt.
Arra hivatkozott, hogy nem bírta a bezártságot és elgyengült. De – mondta – ilyen többé nem lesz és bocsássak meg neki. Nagyon ki voltam borulva, és azonnal átköltöztem a vendégszobába.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.