Jön az első koronavírus tematikájú sorozat, az At home

Contextus

Contextus

Finoman fogalmazunk, ha azt mondjuk, meghatározza mindennapjainkat a koronavírus-járvány. Így pedig aligha lehet meglepődni, hogy a sorozatgyártók lecsapnak, és máris filmes ötleteket látnak a helyzetben. A HBO már be is rendelte az At home (Otthon) sorozatot.

Karantén a négy fal között

Az HBO Europe berendelt egy antológiasorozatot öt spanyol rendezőtől, hogy a saját nézőpontjukból dolgozzák fel a koronavírus-járványt, és az ezzel járó házi karantén témáját. Az öt rendezőt arra kérik, hogy az otthonukban forgassanak le fejenként egy epizódot, a munkálatokban pedig azok segítsenek, akikkel a karantént töltik a négy fal között.

Az At home szereplőgárdája / Fotó: HBO

Az ötrészes sorozat epizódjainak a vírus és a karantén okozta élethelyzetekről kell szólnia, és minden rész 15 perc hosszú lesz. Az öt rendező Leticia Dolera, Rodrigo Sorogoyen, Paula Ortiz, Carlos Marqués-Marcet és Elena Martín lesz.

Ezen a filmek premierjei csúsznak a koronavírus miatt

A nagy filmstúdiók a koronavírus-járvány és a mozi bezárások miatt kénytelenek új időpontokat találni a már kitűzött premierdátumok helyett, írja a . Kína még januárban döntött úgy, hogy bezárja a mozikat és vidámparkokat, hogy megfékezzék a járvány terjedését. A távol-keleti ország azóta már fokozatosan újranyitja a filmszínházakat, de a világ más tájain még folyamatban vannak a bezárások.


A Variety szerint a sorozat különböző műfajokban is készül, lesz vígjáték, dráma, de még fantasztikus elemeket tartalmazó epizód is.

A sorozat olyan élethelyzeteket próbál bemutatni a járvány idején, mint

  • Mi történik, ha épp a kijárási tilalom bejelentésének napján szakítasz a pároddal?
  • Mi történik, ha a házi karantén alatt derül ki a párodról, hogy nem az, akinek eddig mondta magát?
  • Milyen lehet a karantént hét baráttal egy tölteni?

Spanyolországban a tervek szerint heteken belül bemutatják az új produkciót, ami valószínűleg elég hamar elérhetővé válik majd Magyarországon is az HBO Go-n.

Kezdőlap > Uncategorized > Jön az első koronavírus tematikájú sorozat, az At home
Akták

Add meg itt a címsor szövegét

contextus teszt bejegyzés

Clark Middleton közkedvelt sorozatokban és filmekben játszott, gyerekkora óta krónikus betegségben szenvedett. Hősiesen viselte betegségét

prob2

proba proba proba proba proba proba proba

prob1

proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba

Még 8 cikk van az aktában
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

Megfélemlítés az interneten

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra.

Na most mi lesz?

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra. Elvek mentén, de alku

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból