Az HBO Industry című sorozatának igazi sztárja a lila céges pulcsi

A rajongók, köztük Virgil Abloh a közösségi médiában követelik a Pierpoint & Co. Befektetési Bank logójával ellátott felső értékesítését. 

Home office-ba jó lesz

Tavaly november elején jött ki az Industry című sorozat az HBO-n, de most mégsem a londoni befektetési bank gyakornokainak fordulatos története került a közösségi média célkeresztjébe, írja a Dazed.

Industry Hbo Lila Pulcsi
A híres lila pulóver / Fotó: HBO

Pedig a sorozat minden kétség nélkül magával ragadó: a pénzügyi elit sötét ügyeibe merülhetünk alá egy csapatnyi lelkes frissdiplomás gyakornok társaságában, akik a Pierpoint & Co. Befektetési Bankban kezdték meg ígéretes karrierjüket. Késő éjszakába nyúló, alkoholgőzös üzleti vacsorák, mámorító bulik, rosszarcú főnök, kollégák hátbatámadásai, a BDSM határát súroló szex – ahogy a fiatal karrierista bankárok stresszes pályakezdését az HBO-drámában elképzelik, remek zenei aláfestés mellett.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A sorozat érinti a rasszizmus, a nőgyülölet, a társadalmi osztályok között feszülő ellentétek témáit, ami a bankszektorban dolgozók között is mételyezi az irodák levegőjét. Bemutatja, milyen árat fizet, aki minél magasabbra szeretne jutni a céges ranglétrán. 

 

Industry: Official Trailer | HBO

How far can ambition take you?Industry, an HBO Original, premieres November 9 on HBO Max. #IndustryHBO #HBO #HBOMaxSong: "Look Up" by Mas YsaSubscribe to HBO...

Mégis, egy lila kapucnis pulóverért őrült meg a fél internet. A ruhadarab Eric-en (Ken Leung), a nehéz természetű főnökön villan fel egy pillanatra. Most pedig a Pierpoint cég logójával ellátott pulcsit követeli a Twitter népe a streamingcsatorna merchandising kínálatába.

Csak egy villanásnyi ideig látszik

„Megnéztem az #IndustryHBO-t, de nem tudom, mit is gondoljak róla. De az a lila Pierpoint-felső…” – írta az egyik néző. Egy másik pedig nem csak a lila pulcsit nézte ki magának, hanem azt a baseballsapkát is, amelyet Kendall Roy visel az Utódlásban. 

Újabban pedig nem akárki csatlakozott a jellegtelen stílusú ruhadarabot követelők kórusához, hanem Virgil Abloh. A Louis Vuitton és az Off-White divattervezője, aki az Evian környezetvédelmi tanácsadójaként is tevékenykedik, Instagram-sztorijában Eric fotójával jelezte igényét az ikonikussá váló ruharadabra: „Ez kell…”

Bár akár még a Balenciaga posztapokaliptikus irodai kollekciójából sem lógna ki a lila bankos pulóver, egyelőre nem világos, hogy az HBO eleget tesz-e a kritikus tömeg kérésének, de azért Abloh támogatása talán nyom valamicskét a latban.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból